Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Λοβέρδος επιστρέφει στην αγκαλιά του Βενιζέλου

Ο Λοβέρδος επιστρέφει στην αγκαλιά του Βενιζέλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Λοβέρδος, Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη, Διονύσης Παναγιωτάκης, Νίκος Ανδρουλάκης,

Αφού έκανε τη “γύρα” του στην πιάτσα και διαπραγματεύτηκε όσο… περισσότερο μπορούσε την πολιτική του επιβίωση, ο Ανδρέας Λοβέρδος αποφάσισε να πάει με την “Ελιά” (δηλαδή με τους “58” και λοιπούς) και όχι με τον Φώτη Κουβέλη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος θεωρεί “απόκλιση” του Φώτη Κουβέλη ότι προσανατολίζεται προς την Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και όχι προς το εκσυγχρονιστικό μπλοκ, που παρουσιάζεται από όλα τα Μέσα ως δήθεν “κεντροαριστερά” και μάλιστα… “παραδοσιακή”, λες και η παραδοσιακή κεντροαριστερά έχει καμία σχέση με τα παιδιά του Σημίτη, τα μνημόνια και το νεοφιλελευθερισμό(!)

Ο κ. Λοβέρδος, ως συνεπής εκσυγχρονιστής πολιτικός και πνευματικό τέκνο του “σημιτισμού”, έχει ανοίξει νέο κύκλο συνομιλιών με τους ομομήτριούς του σοσιαλφιλελεύθερους εκσυγχρονιστές, όπως τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Διονύση Παναγιωτάκη, στενούς συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου, ώστε να πάρει τα κομμάτια του και τα ολίγα μέλη του (την πολιτική του παρέα δηλαδή που παριστάνουν το κόμμα) και να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ, στα πλαίσια της υπό τους “58” καθοδηγούμενης Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.

Βεβαίως ο λαός έχει παροιμία για την περίπτωσή τους: “ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται”. Και αλήθεια, πόσο τους ταιριάζει…

Σχετικά άρθρα