Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Θ. Σκυλακάκης φλερτάρει με Το ΠΟΤΑΜΙ και τον Στ. Θεοδωράκη

Ο Θ. Σκυλακάκης φλερτάρει με Το ΠΟΤΑΜΙ και τον Στ. Θεοδωράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θάνος Τζήμερος, Θόδωρος Σκυλακάκης, Σταύρος Θεοδωράκης, Το ΠΟΤΑΜΙ,

Έμπειρος πολιτικός ο Θόδωρος Σκυλακάκης έχει εντοπίσει τις ιδεολογικές συγγένειες του νεοφιλελεύθερου χώρου, που ο ίδιος ηγείται, με το Ποτάμι και τον Σταύρο Θεοδωράκη, γι αυτό και επιθυμεί να συναντηθούν πολιτικά. Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί μετά τη χθεσινή επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον Θάνο Τζήμερο στο νέο κόμμα «Γέφυρες».

«Μετά τις ευρωεκλογές θα έχουμε ένα νέο πολιτικό σκηνικό και η συνεργασία που θα γίνει για τις εθνικές εκλογές θα είναι ευρύτερη. Θα έρθουν και άλλες δυνάμεις και ως πρόσωπα και ως κόμματα και ως κομμάτια κομμάτων. Μπορούν να βρεθούν οι γέφυρες να συνδυάζονται με τα Ποτάμια…», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, το ιντερνετικό ενημερωτικό ραδιόφωνο READYO.GR.

Δε παρέλειψε ωστόσο να σχολιάσει αιχμηρά την φράση του Σταύρου Θεοδωράκη ότι «με 5% πας σπίτι σου», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Ο κος Θεοδωράκης έχει μια τεράστια δημοσιογραφική εμπειρία. Η πολιτική του εμπειρία είναι ακόμη φρέσκια. Θα τον ξαναρωτήσουμε σε 2 χρόνια από τώρα αν συμφωνεί με την δήλωση την οποία έκανε».

Σχετικά άρθρα