Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πιλότος σε καναντέρ ο Τσίπρας στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας

Πιλότος σε καναντέρ ο Τσίπρας στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροδρόμιο Ελευσίνας, Αλέξης Τσίπρας, Ελευσίνα, Πυροσβεστικό Αεροπλάνο, Φωτογραφίες,

Το κλιμάκιο της 383 Μοίρας Ειδικών Επιχειρήσεων και Αεροπυρόσβεσης στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας επισκέφτηκε την Παρασκευή το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να ανεβεί στο πιλοτήριο ενός από τα καναντέρ της Μοίρας.

«Στα πρόσωπά σας βλέπω τους ανώνυμους ήρωες, που καθημερινά βρίσκονται στις επάλξεις για να προστατεύσουν το δημόσιο συμφέρον. Αυτό που κάνετε είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Εκ μέρους του ελληνικού λαού, της ελληνικής Πολιτείας, θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου», ανέφερε προς τους πιλότους ο κ. Τσίπρας.

Δεσμεύσεις  για τον εκσυγχρονισμό του στόλου των 30 πυροσβεστικών αεροσκαφών

Επίσης, δεσμεύτηκε για τον εκσυγχρονισμό του στόλου των 30 πυροσβεστικών αεροσκαφών, παραδεχόμενος ότι υπάρχουν ελλείψεις σε υλικά μέσα, καθώς η κρίση έχει πλήξει όλους τους τομείς, και υποσχέθηκε ότι οι ελλείψεις αυτές θα καλυφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

1

3

Τον πρωθυπουργό συνόδευαν ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης.

tsipras eleysina

Η 383 Μοίρα Ειδικών Επιχειρήσεων και Αεροπυρόσβεσης επιτελεί μεγάλο κοινωνικό έργο.

Kύρια αποστολή της είναι η αεροπυρόσβεση με ιδιαίτερα απαιτητικές αποστολές που υποστηρίζονται από τα αεροσκάφη Canadair και την πολύτιμη συμβολή των πληρωμάτων που αφοσιωμένα στο καθήκον βρίσκονται σε καθημερινή ετοιμότητα για τη μάχη της αεροπυρόσβεσης.

Σχετικά άρθρα