Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Λοβέρδος «φλερτάρει» ξανά με το ΠΑΣΟΚ, προς διάλυση ο «αρραβώνας» με τη ΔΗΜΑΡ

Ο Λοβέρδος «φλερτάρει» ξανά με το ΠΑΣΟΚ, προς διάλυση ο «αρραβώνας» με τη ΔΗΜΑΡ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Λοβέρδος, ΔΗΜΑΡ, Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ, Φώτης Κουβέλης,

Με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη συναντήθηκε το Σάββατο ο πρόεδρος του κόμματος «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα» Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος δείχνει να αναγνωρίζει πλέον ότι ο πολιτικός αρραβώνας του φθινοπώρου με τη ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη δύσκολα θα μετουσιωθεί σε γάμο

Αντικείμενο της συζήτησης, η οποία σύμφωνα με «ΤΑ ΝΕΑ» έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, ήταν ο σχηματισμός του πολιτικού φορέα της Ελιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ έχει αποφασίσει να ενταχθεί στην κοινή οργανωτική επιτροπή για την Ελιά μόλις τελειώσει οριστικά η συζήτηση του κόμματός του με τη ΔΗΜΑΡ.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος φέρεται να εκτιμά ότι η συμμαχία της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα με τη ΔΗΜΑΡ δεν οριστικοποιήθηκε εξαιτίας της αριστερής στροφής της ηγεσίας της Αγίου Κωνσταντίνου προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κουβέλης και Λοβέρδος είχαν κάνει κοινή εμφάνιση στις αρχές του Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, σε μια ένδειξη συμπόρευσης προς τις εκλογές. Ωστόσο μεσολάβησε το 2ο Συνέδριο της ΔΗΜΑΡ και η συμμαχία πάγωσε.

Σχετικά άρθρα