Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτο αλλά αληθινό: Με τη Γερμανία δεν έχουμε υπογράψει συνθήκη ειρήνης!

Απίστευτο αλλά αληθινό: Με τη Γερμανία δεν έχουμε υπογράψει συνθήκη ειρήνης!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γερμανικές Αποζημιώσεις, Γερμανικές Οφειλές, Γιώργος Παπαδάκης, Κατοχικό Δάνειο, Μανώλης Γλέζος,

Με εμφάνισή του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, ο Μανώλης Γλέζος έκανε μια αποκάλυψη που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων σίγουρα αγνοεί.

Με τη Γερμανία, όπως είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τελούμε ακόμα σε “εμπόλεμη κατάσταση”, ή -όπως το είπε χαρακτηριστικά- η Γερμανία δεν έχει υπογράψει συνθήκη ειρήνης με την Ελλάδα και δεν παρέλειψε να πει και το παρασκήνιο αυτής της… παράλειψης.

«Θέλουμε τη φιλία ανάμεσα στους δύο λαούς, αλλά ζητάμε και την έμπρακτη απόδειξη ότι ο γερμανικός λαός σήμερα, που οφείλει δυστυχώς να πληρώσει ότι έκανε το Γ’ Ράιχ, δεν θα επαναλάβει στο μέλλον παρόμοιο έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας. Αυτά είναι καθαρά πράγματα, τα οποία διατύπωσα στον πρόεδρο της Ομόσπονδης Δημοκρατίας της Γερμανίας και ζήτησα να συμβάλει, προκειμένου να γίνει συνάντηση με την καγκελάριο», ανέφερε χαρακτηριστικά

Επιπλέον, ο κ. Γλέζος τόνισε ότι η Γερμανία έχει υπογράψει συνθήκη ειρήνης με όλες τις χώρες, εκτός από την Ελλάδα, διευκρινίζοντας ότι, επειδή είναι νομότυπη, μόλις υπογραφεί, είναι υποχρεωμένη από μόνη της να καταβάλει ότι οφείλει στην Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Σχετικά άρθρα