Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ οι Έλληνες σκιέρ!

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άλπεις, Γαλλικές Άλπεις, Έλληνες, ΣΔΟΕ, Σκιέρ,

Ο στόχος είναι να διερευνήσουν αν πίσω από τις πολυτελείς διακοπές τους στα κοσμοπολίτικα θέρετρα των Αλπεων υπάρχουν ίχνη φοροδιαφυγής, γι’ αυτό και οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ βάζουν στο στόχαστρό τους 100 και πλέον Έλληνες σκιέρ οι οποίοι εξάσκησαν το αγαπημένο τους σπορ στην Κουρσεβέλ και το Βαλ ντ’ Ισέρ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Εθνος της Κυριακής», οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ στον περσινό ανάλογο έλεγχο που έκαναν έβγαλαν… λαυράκια! Προκειμένου να διαπιστώσουν αν τα έξοδα των πολυτελών χριστουγεννιάτικων διακοπών τους στα πανάκριβα χειμερινά θέρετρα δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματά τους, ταξίδεψαν και στην Κουρσεβέλ όπου οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, εστιατορίων και κοσμηματοπωλείων αποκάλυψαν ότι οι Ελληνες είναι από τους καλύτερους πελάτες τους, καθώς κι όλες τις αγορές που έκαναν.

Επειδή, όμως, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, τα νέα κυκλοφόρησαν, όσοι θέλησαν για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να «δραπετεύσουν» για λίγο στις Αλπεις αποφάσισαν να αλλάξουν θέρετρο, γι’ αυτό και φέτος οι Ελληνες σκιέρ των Αλπεων πήγαν από την Κουρσεβέλ στην Βαλ ντ’ Ισέρ.

Σχετικά άρθρα