Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δυστυχώς στην κυβέρνηση δεν έχουν συνειδητοποιήσει την οργή κατά Φίλη!

Δυστυχώς στην κυβέρνηση δεν έχουν συνειδητοποιήσει την οργή κατά Φίλη!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενοκτονία Ποντίων, Γιάννης Αμανατίδης, Νίκος Φίλης,

«Θα μπορούσε να αποφευχθεί η δήλωση από τον κ. Φίλη αναφορικά με την Γενοκτονία των Ποντίων η οποία πάντως δεν είχε επικοινωνιακά ελατήρια», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και το Νίκο Ευαγγελάτο ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης.

Πρόσθεσε ότι «υπήρξε καθαρή τοποθέτηση από το κράτος, την πολιτεία, την Κυβέρνηση και τη Βουλή» αλλά και πως «έχει γίνει εκμετάλλευση του θέματος προς χάριν μικροπολιτικών παιχνιδιών που προκαλούν κακό και δεν πρέπει να γίνονται».

Μα τι λες Γιάννη Αμανατίδη; Ολόκληρος υπουργός της κυβέρνησης βγαίνει και ισχυρίζεται ΔΗΜΟΣΙΩΣ -όχι ιδιωτικώς στην παρέα του- ότι δεν υπάρχει γενοκτονία στον Πόντο, την ίδια ώρα που η ανατολική Μεσόγειος και η Τουρκία στο εσωτερικό της φλέγονται, και αντί να επιπλήξετε τον υπουργό σας, που δεν ξέρει τι λέει και τι του γίνεται, αγνοεί ακόμα και τα βασικά, δηλαδή τι ορίζει ο ΟΗΕ ως γενοκτονία, προσπαθείτε να κατηγορήσετε όσους ασκούν κριτική για “μικροπολιτικά παιχνίδια”;

Να σας πούμε εμείς κύριε Αμανατίδη τι θεωρούμε μικροπολιτικό; Αυτός ο… βροντόσαυρος της δημοσιογραφίας, διευθυντής εφημερίδας με 1.500 φύλλα την ημέρα, να παριστάνει τον υπουργό Παιδείας ενώ συμμερίζεται τέτοιες απόψεις και να τις εκθέτει δημόσια ενώ συμβαίνουν γεωπολιτικές ανακατατάξεις.

Αυτό είναι όχι απλά μικροπολιτικό, αυτό είναι πολιτική νάνων! Να σοβαρευτείτε στην κυβέρνηση, διότι σε ό,τι αφορά το TRIBUNE τα εθνικά θέματα είναι κόκκινες γραμμές και καμία συμπάθεια δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένη.

Και ο Νίκος Φίλης έπρεπε κανονικά να παραιτηθεί. Εάν είχε τσίπα, εάν ήταν σοβαρός! Προφανώς τίποτα από τα δύο δεν τον χαρακτηρίζει. Και αυτό προκαλεί βαθιά θλίψη στον δημοκρατικό λαό, που είναι πρωτίστως πατριωτικός. Υπενθυμίζουμε στο Μέγαρο Μαξίμου ότι ο λαός που τους ψηφίζει τώρα, στο πρόσφατο παρελθόν τιμώρησε βαρύτατα το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου. Τι κάνει την κυβέρνηση να πιστεύει ότι ο ίδιος δημοκρατικός λαός, που διέλυσε το ίδιο το κόμμα του, θα δείξει ανοχή σε “κουλτουριάρηδες” ΣΥΡΙΖΑίους;

Με τη “γοητεία” του Ενός, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορείτε να πάτε μακριά. Για την ακρίβεια ήδη τα μίλια σας έχουν αρχίσει και εξαντλούνται. Και… βροντόσαυροι της δημοσιογραφίας, όπως ο Φίλης, σας φέρνουν πιο κοντά σε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Σχετικά άρθρα