Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Δραχμή (Κατσανέβας) καλεί σε κοινό ψηφοδέλτιο Αλαβάνο και Καζάκη

Η Δραχμή (Κατσανέβας) καλεί σε κοινό ψηφοδέλτιο Αλαβάνο και Καζάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέκος Αλαβάνος, Δημήτρης Καζάκης, Δραχμή Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση, ΕΠΑΜ, Θεόδωρος Κατσανέβας, Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα, Προοδευτικό Πολιτικό Κίνημα,

Πρόταση για κοινή κάθοδο στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου απεύθυνε η ΔΡΑΧΜΗ – Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση στο Σχέδιο Β με επικεφαλής τον Αλέκο Αλαβάνο και στο ΕΠΑΜ με επικεφαλής τον Δημήτρη Καζάκη.

Παρόμοιες προτάσεις έχουν γίνει και σε άλλους αντιμνημονιακούς φορείς και προσωπικότητες ορισμένοι από τους οποίους τις έχουν αποδεχθεί.

Αυτό ανακοινώθηκε στην διευρυμένη συνάντηση στελεχών του κόμματος που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Μαρτίου στο ξενοδοχείο «Ηνίοχος» στην Αθήνα.

Είναι μια κίνηση που εντάσσεται στην εκφρασμένη αρχή της «ΔΡΑΧΜΗΣ» για ανάγκη συσπείρωσης των πραγματικά αντιμνημονιακών δυνάμεων που υποστηρίζουν τη μετάβαση στο εθνικό μας νόμισμα, που αποτελεί τη βασική προϋπόθεση για απαλλαγή από τα μνημόνια και την έξοδο από την κρίση.

Όπως επισημάνθηκε, η πρόταση συνίσταται «στη συγκρότηση κοινού ψηφοδελτίου με διατήρηση της πολιτικής και κομματικής ταυτότητας και αυτοτέλειας του κάθε σχηματισμού».

Στη συνάντηση ανακοινώθηκε επίσης ότι η ΔΡΑΧΜΗ – Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση, οριστικοποίησε τη συνεργασία της με το Προοδευτικό Πολιτικό Κίνημα, καθώς και με το Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα και ότι προωθούνται παρόμοιες συνεργασίες και με άλλους φορείς και μεμονωμένες προσωπικότητες.

Σχετικά άρθρα