Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Συνεργάτες γνωστών επιχειρηματιών βοηθούν τον Σταύρο Θεοδωράκη να βρει υποψηφίους”

“Συνεργάτες γνωστών επιχειρηματιών βοηθούν τον Σταύρο Θεοδωράκη να βρει υποψηφίους”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Γεωργόπουλος, Πάτρα, Σταύρος Θεοδωράκης, Το ΠΟΤΑΜΙ,

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις κινήσεις του Σταύρου Θεοδωράκη και των συνεργατών του καταγράφει στο ρεπορτάζ του το έγκυρο site της Πάτρας Patras Times.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, Γιάννη Γεωργόπουλου, βρίσκεται σε αναζήτηση προσώπων που θα στελεχώσουν Το Ποτάμι και τα ψηφοδέλτια του  κόμματος.

Προς τούτο γίνονται επαφές με στελέχη από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και του ευρύτερου προοδευτικού χώρου.

Όμως όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ τα στελέχη αυτά τα προσεγγίζουν συνεργάτες και φίλοι του Σταύρου Θεοδωράκη αλλά και συνεργάτες γνωστών επιχειρηματιών από την Αθήνα με δραστηριότητα και στην Πάτρα.
“Σημαντικό ρόλο για την ανεύρεση προσώπων που θα ενταχθούν στο «ποτάμι» από την περιοχή, παίζει πρόσωπο το οποίο είναι στα «εξ ευωνύμων» ισχυρότατου οικονομικού παράγοντα της χώρας και ο οποίος έχει επαφές και στην περιοχή” τονίζεται στο ρεπορτάζ.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ του Patras Times:

Στο χώρο του ΠΑΣΟΚ αλλά και στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο αναζητούν στελέχη αλλά και υποψηφίους για Το Ποτάμι του Στ. Θεοδωράκη συνεργάτες αλλά και φίλοι του καθώς και συνεργάτες γνωστών επιχειρηματιών από την Αθήνα με δραστηριότητα και στην Πάτρα.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για συγκρότηση οργάνωσης στην Πάτρα έχει προταθείς ε δύο άτομα να αναλάβουν ρόλο ‘γραμματέα» Το ένα εξ’ αυτών είναι πρώην στέλεχος σε υπηρεσία της πάλαι ποτέ Νομαρχίας Αχαΐας. Η δεύτερη κρούση έχει γίνει σε γνωστό πατρινό ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας ο οποίος είναι και γνώστης της ανθρωπογεωγραφίας στην περιοχή.

Μεταξύ των ατόμων που έχουν προσεγγιστεί είναι νεαρή δικηγόρος η οποία έχει ασχοληθεί με τα κοινά στον προοδευτικό χώρο. Ρόλο διαμεσολαβητή έπαιξε σκηνοθέτης ο οποίος έχει κάνει δουλειές στην Πάτρα αλλά και έχει συνεργαστεί με ηθοποιό ο οποίος κατάγεται από την περιοχή .

Η πρόταση που έχει γίνει είναι η νεαρή δικηγόρος να κατέβει υποψήφια με το «ποτάμι» στις προσεχείς ευρωεκλογές.

Οι προσπάθεια για «προσέλκυση μελών από την περιοχή …επεκτάθηκε και σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης, με φίλους του Στ. Θεοδωράκη να προσεγγίζουν διαμερισματικό Σύμβουλο ο οποίος σκέφτεται να είναι υποψήφιος για Δημοτικός Σύμβουλος .

Η πρόταση που του έγινε είναι να μείνει στην άκρη και να είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές με το «Ποτάμι»

Σημαντικό ρόλο για την ανεύρεση προσώπων που θα ενταχθούν στο «ποτάμι» από την περιοχή, παίζει πρόσωπο το οποίο είναι στα «εξ ευωνύμων» ισχυρότατου οικονομικού παράγοντα της χώρας και ο οποίος έχει επαφές και στην περιοχή.

 

 

potami patra

Σχετικά άρθρα