Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρωτοφανής συμπεριφορά Βαρουφάκη – Έφυγε με το καράβι για Αίγινα! (φωτογραφίες)

Πρωτοφανής συμπεριφορά Βαρουφάκη – Έφυγε με το καράβι για Αίγινα! (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγινα, Γιάνης Βαρουφάκης, Φωτογραφίες,

Αφού τίναξε την πραγματική οικονομία στον αέρα, αφού οδήγησε με τους αλλοπρόσαλλους χειρισμούς του τη χώρα σε παύση οικονομίας με τις τράπεζες κλειστές, ο Γιάνης Βαρουφάκης αποφάσισε ότι δεν είχε κανένα λόγο να κάτσει στην Αθήνα. Πήρε το καράβι και ξεκίνησε για την Αίγινα, μαζί με τη Δανάη.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης φρόντισε μάλιστα να ενημερώσει μέσω Twitter ότι δεν θα παραστεί στην πιο κρίσιμη ψηφοφορία για τη χώρα για οικογενειακούς λόγους και αυτή η απουσία του δεν θα πρέπει να ληφθεί ως μη στήριξη στον Αλέξη Τσίπρα και στον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

varouf-mesa

Μάλιστα, ο Γιάνης Βαρουφάκης έστειλε και επιστολή στην Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου σύμφωνα με την οποία στηρίζει τις κινήσεις και τις αποφάσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

varoufakis2

Άνθρωποι που βρέθηκαν στο ίδιο καράβι με τον κ. Βαρουφάκη έστειλαν φωτογραφίες στο iTag του Mega όπου φαίνεται χαλαρός και ξένοιαστος, έτοιμος να περάσει ένα όμορφο Σαββατοκύριακο στην Αίγινα μακριά από τα προβλήματα και τις δραματικές εξελίξεις.

Εάν αυτός ο τύπος έχει την ελάχιστη τσίπα, την ελάχιστη λέμε, τη Δευτέρα πρέπει να παραιτηθεί από βουλευτής.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έγραψε για την απαράδεκτη και πολιτικά ανήθικη συμπεριφορά του στο Twitter: “Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που σέβονται τι σημαίνει να θέλω να περάσω το ΣΚ με την μικρή μου κόρη πριν επιστρέψει στην Αυστραλία όπου ζει…”.

Αυτά να τα πεις Γιανάκι στους εξαθλιωμένους Έλληνες που εξαιτίας σου δεν έχουν να δώσουν ένα κομμάτι ψωμί στα παιδιά τους! Αστείε τύπε!

varoufakis

varoufakis3

Σχετικά άρθρα