Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

To κομπλιμέντο Κοτζιά στον Παυλόπουλο για τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ

To κομπλιμέντο Κοτζιά στον Παυλόπουλο για τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκος Κοτζιάς, Προεδρικό Μέγαρο, Προκόπης Παυλόπουλος,

Περίσσεψαν οι φιλοφρονήσεις ανάμεσα στον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο που συναντήθηκαν στην Ηρώδου Αττικού.

Ο Πρόεδρος εξήρε τις «πολυσχιδείς» πρωτοβουλίες του ΥΠΕΞ που συμβάλλουν και στην κρίσιμη διαπραγμάτευση και ο κ. Κοτζιάς ανταπέδωσε τα θερμά λόγια με μια φιλοφρόνηση που θα συζητηθεί.

«Είμαι τυχερός υπουργός Εξωτερικών, που είμαι υπουργός στη διάρκεια της δικιάς σας θητείας ως Πρόεδρος. Ένας άνθρωπος που ξέρει καλά τις διεθνείς σχέσεις, ξέρει καλά το νομικό καθεστώς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι μεγαλόψυχος και μεγαλόκαρδος απέναντι στους υπουργούς αυτής της κυβέρνησης» είπε ο κ. Κοτζιάς.

Νωρίτερα ο Προκόπης Παυλόπουλος είχε πει « Ηγείσθε του υπουργείου Εξωτερικών σε μια περίοδο που κάθε άλλο παρά συνηθισμένη μπορεί να χαρακτηρισθεί, γιατί όπως αποδεικνύουν οι πολυσχιδείς πρωτοβουλίες σας, η δραστηριότητα του υπουργείου Εξωτερικών εκτείνεται πολύ πέραν των ορίων της παραδοσιακής διπλωματίας και της διαχρονικής υπεράσπισης των εθνικών μας θεμάτων και άπτεται πτυχών της κρίσιμης αυτής διαπραγμάτευσης, η οποία γίνεται για την επίτευξη συμφωνίας με τους εταίρους μας»

Σχετικά άρθρα