Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ψυχάρης βάζει τον Βίζερ να υποσκάπτει την κυβέρνηση Τσίπρα

Ο Ψυχάρης βάζει τον Βίζερ να υποσκάπτει την κυβέρνηση Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Euroworking Group, Εφημερίδα Το ΒΗΜΑ της Κυριακής, Σταύρος Ψυχάρης, Τόμας Βίζερ,

Συνεχίζει το βρώμικο πόλεμο κατά της κυβέρνησης ο ΔΟΛ και ο Σταύρος Ψυχάρης, ο οποίος αυτή τη φορά επιστράτευσε τον… Τόμας Βίζερ, επικεφαλής του Euroworking Group για να υποδαυλίσει το κυβερνητικό έργο.

Σε συνέντευξη του Βίζερ που φιλεξενεί το Βήμα της Κυριακής ερωτηθείς ο επικεφαλής του Euroworking Group για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών με τις 100 δόσεις, ο ίδιος τη χαρακτηρίζει «ατυχή επιλογή», χτυπώντας «καμπανάκια» κατά των πρωτοβουλιών του Μαξίμου.

Ο Βίζερ συνδέει την ρύθμιση και με το πρόβλημα ρευστότητας λέγοντας: «Και τούτο διότι οι πολιτικές που διασφαλίζουν πρωτογενές πλεόνασμα διασφαλίζουν επίσης ρευστότητα για την κυβέρνηση. Κατά συνέπεια, περιορίζεται και η ανάγκη για εξωτερική χρηματοδότηση».

«Εκτιμώ ότι η κοινή γνώμη υποτίμησε αυτήν την κοινή επιθυμία για συνεργασία και εμπιστοσύνη» απάντησε ο Βίζερ ερωτηθείς κατά πόσο σε περίπτωση αποτυχίας να έρθουν σε συμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση στο Eurogroup είχε τεθεί επί τάπητος το ενδεχόμενο να επιβληθούν κεφαλαιακοί έλεγχοι ή Grexit.

Σχετικά άρθρα