Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Να φορολογηθεί η Εκκλησία ζητά ο Βλ. Ρασσιάς των Ελλήνων Εθνικών

Να φορολογηθεί η Εκκλησία ζητά ο Βλ. Ρασσιάς των Ελλήνων Εθνικών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάσης Ρασσιάς, Εκκλησία της Ελλάδος, Εκκλησιαστική Περιουσία, Ελληνική Εθνική Θρησκεία, Ύπατο Συμβούλιο Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ),

Τη φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας ζητά με δύο αναρτήσεις του στο Facebook ο Γραμματέας του Υπάτου Συμβουλίου Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ) Βλάσης Ρασσιάς.

Ο οικονομολόγος και συγγραφέας Βλάσης Ρασσιάς, μιλώντας με την ιδιότητα του εκπροσώπου των Ελλήνων Εθνικών, έγραψε:

“Για να δούμε “κυρίαρχε” λαέ, οι κυβερνώντες σου θα τολμήσουν τώρα που για το υπόμνημά τους ψάχνουν ξύγκι στην μύγα να πράξουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το αυτονόητο;

(*) Οι αμέτρητες φοροαπαλλαγές (850 εκατομμύρια μόνον από τον γνωστό νόμο του 2004), οι φανερές ενισχύσεις (μέσω Βουλής!) σε “Άγιο” Όρος και οι ακόμα μεγαλύτερες κρυφές μέσω των κονδυλίων του Υπουργείου Εξωτερικών (στα ΞΕΝΑ Πατριαρχεία), οι αμοιβές ρασοφόρων και προσηλυτιστών επιβαρύνουν ετησίως τον κρατικό πρϋπολογισμό γύρω στα 3 δισ. ευρώ”.

rassias_1

Ενώ λίγο αργότερα επανήλθε με συμπληρωματική ανάρτηση:

rassias-2

“Ξανα-αναρτώ λοιπόν το ίδιο πανό και εξηγώ τα αυτονόητα, αν και δεν θα έπρεπε. Ξανα-αναρτώ επίσης και πρόσφατη εικόνα που έφτιαξα για να καταλάβετε οι εξ υμών κυβερνητικοί που δεν καταλαβαίνετε, ποια ακριβώς είναι η στάση μου στα γεγονότα των ημερών.

Αυτά που θα γραφούν σήμερα και αύριο στην λίστα, είναι καθοριστικά. Εάν δεν συμπεριληφθεί και το απλό και λιτό και αυτονόητο “όλοι, χωρίς καμμιά απολύτως εξαίρεση, πληρώνουν τους φόρους που τους αντιστοιχούν από το πρώτο έως το τελευταίο ευρώ” (όπως και ότι παύει κάθε φανερή και κρυφή χρηματοδότηση σε “Άγιο” Όρος και ξένα Πατριαρχεία από τον κρατικό προϋπολογισμό), τότε καληνύχτα. Ετοιμαστείτε για πολλή… “στενωπό”.

ΔΕΝ υπάρχει καμμία απολύτως δικαιολογία για να μη γραφεί αυτό. Δεν υπάρχει εδώ ούτε “αγάλι – αγάλι”, ούτε “κάτσε να δεις”. Απλώς, όποιος αρνείται να ζυμώσει χίλιες μέρες κοσκινίζει. Τα μόνα πραγματικά λεφτά που υπάρχουν και προκλητικά δεν αγγίζονται είναι ΕΚΕΙ, στα 3 δις που κοστίζει η ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ. Όποιος αποφεύγει να τα αγγίξει, είναι άξιος της μοίρας του. Η δική μου μοίρα όμως απαιτώ να μην ακολουθήσει την δική του”.

rassias_3

Σχετικά άρθρα