Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φαλσιανί: Η λίστα Λάγκαρντ που έχει η Ελλάδα είναι μόνο το 1%

Φαλσιανί: Η λίστα Λάγκαρντ που έχει η Ελλάδα είναι μόνο το 1%
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ερβέ Φαλσιανί, Λίστα Λαγκάρντ,

Μιλώντας στη Σοφία Παπαϊωάννου στον ALPHA, ο Ερβέ Φαλσιανί είπε ότι η περιβόητη λίστα Λαγκάρντ που έχουν οι ελληνικές Αρχές στα χέρια τους περιέχει μόνο το 1% των ελληνικών ονομάτων.

Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε ότι προσφέρθηκε στο παρελθόν να δώσει τη βοήθειά του στην ελληνική κυβέρνηση, η οποία όμως έδειξε να μην ενδιαφέρεται.

Ο Δήμος Βερύκιος, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA, είπε ότι η νέα ελληνική κυβέρνηση δέχθηκε τη βοήθεια του Ερβέ Φαλσιανί και μάλιστα το πρώην στέλεχος της τράπεζας HSBC, που υπέκλεψε την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ, που κανονικά είναι η λίστα Φαλσιανί, σύντομα θα έρθει στην Ελλάδα για να συνεργαστεί με τις ελληνικές Αρχές.

Νωρίτερα την Τρίτη, έγινε γνωστό ότι ο Ερβέ Φαλσιανί στο βιβλίο του που κυκλοφορεί την ερχόμενη εβδομάδα, εκφέρει την άποψη ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έφερε την τρόικα στην Ελλάδα εκβιαζόμενος, ώστε να μην αποκαλυφθεί ότι η μητέρα του, Μαργαρίτα Παπανδρέου είχε βγάλει παράνομα μεγάλο χρηματικό ποσό στο εξωτερικό. Άμεση ήταν η αντίδραση του Γιώργου Παπανδρέου που προαναγγέλλει μηνύσεις.

Διαβάστε σχετικά εδώ: Βόμβα Φαλσιανί: Tα 500 εκατ. της Μαργαρίτας «φόρτωσαν» στον Παπανδρέου την τρόικα

Διαβάστε σχετικά εδώ: Ο Γιώργος Παπανδρέου απειλεί με μηνύσεις με αφορμή το βιβλίο του Φαλσιανί

Σχετικά άρθρα