Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διαδήλωσαν στη Βιέννη μέσα στο χιόνι υπέρ της Ελλάδας (φωτογραφίες)

Διαδήλωσαν στη Βιέννη μέσα στο χιόνι υπέρ της Ελλάδας (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αυστρία, Βέρνερ Φάινμαν, Βιέννη, Διαδηλωτές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Λιτότητα, Φωτογραφίες,

Έντονη ήταν η χιονοθύελλα έξω από την Καγκελαρία της Αυστρίας στη Βιέννη, όπου συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Αυστριακό καγκελάριο, αλλά το χιόνι που έπεφτε πυκνό δεν εμπόδισε αρκετούς πολίτες να διαδηλώσουν την υποστήριξή τους στην Ελλάδα.

Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον καγκελάριο της Αυστρίας, Βέρνερ Φάινμαν, το μεσημέρι της Δευτέρας, στο πλαίσιο των επαφών του εν όψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Λίγο πριν τη συνάντηση ο καγκελάριος της Αυστρίας φρόντισε να στείλει το μήνυμά του. «Εκείνοι οι οποίοι τώρα ήδη ελπίζουν πως η νέα ελληνική κυβέρνηση θα αποτύχει, πέφτουν έξω και μια τέτοια χαιρεκακία είναι ανάρμοστη» δηλώνει ο Φάινμαν στην εφημερίδα Oesterreich.

«Ο Αλέξης Τσίπρας, ως πρωθυπουργός, θέλει να αποφασίζει ο ίδιος για το πώς θα κάνει οικονομίες η Ελλάδα και αυτό το δικαίωμα θα πρέπει να αναγνωρίζεται σε κάθε χώρα» σημειώνει ο Βέρνερ Φάινμαν απαντώντας στο ερώτημα ποια πλευρά υποστηρίζει στην «αναμέτρηση ανάμεσα σε Μέρκελ και Τσίπρα».

Ο Βέρνερ Φάινμαν σημειώνει επιπλέον ότι κατά την άποψή του ο νέος Έλληνας πρωθυπουργός έχει κάποιες καλές προσεγγίσεις, όπως η καταπολέμηση της διαφθοράς, η δημιουργία ενός λειτουργικού φορολογικού συστήματος, που μπορεί να μην αρκούν, ωστόσο αποτελούν ένα βήμα στη σωστή κατεύθυνση.

Στη διαδήλωση αλληλεγγύης συμμετείχαν τόσο Έλληνες όσο και Αυστριακοί. Δείτε τις εικόνες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

austria-1

austria-2

austria-3

austria-4

austria-5

austria-6

Σχετικά άρθρα