Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πιστή εφαρμογή του μνημονίου θέλει το Ποτάμι

Πιστή  εφαρμογή του μνημονίου θέλει το Ποτάμι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Μνημόνιο, Οντίν Λιναδράτου, Το ΠΟΤΑΜΙ, Τρόικα,

Η εφαρμογή του μνημονίου είναι όρος απαρέγκλιτος προκειμένου το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ μετεκλογικά.

Η εκπρόσωπος του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη, Οντίν Λιναρδάτου, μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο CNBC, σε ερώτηση για το κατά πόσον το κόμμα θα μπορούσε να συμμαχήσει σε κυβερνητικό επίπεδο με τον ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι το Ποτάμι έχει διάθεση συμμετοχής σε κυβέρνηση συνεργασίας, καθώς θεωρεί ότι ο σχηματισμός της επείγει αμέσως μετά τις εκλογές.

Πρόσθεσε ωστόσο ότι αυτό θα συμβεί μόνον στο βαθμό που η κυβέρνηση αυτή θα σέβεται τις λεγόμενες «κόκκινες γραμμές» του κόμματος, οι οποίες είναι ο σεβασμός στις δεσμεύσεις τις οποίες έχει αναλάβει η Ελλάδα έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της τρόικας.

«Θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στην παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, πρόκειται για αδιαπραγμάτευτη αρχή μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Λιναρδάτου.

Συμπλήρωσε δε ότι το Ποτάμι δεν κάνει λόγο για κούρεμα του χρέους, αλλά για διευκόλυνση σε ό,τι αφορά τους όρους αποπληρωμής του.

Σχετικά άρθρα