Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διέρρευσε το όνομα του επιχειρηματία που πλησίασε τον Χαϊκάλη! Είναι ο…

Διέρρευσε το όνομα του επιχειρηματία που πλησίασε τον Χαϊκάλη! Είναι ο…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Γιώργος Αποστολόπουλος, Παύλος Χαϊκάλης, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Χρηματισμός,

Το όνομα του επιχειρηματία ο οποίος παρουσιάζεται στο οπτικοακουστικό υλικό και φέρεται να είναι διατεθειμένος να μεσολαβήσει για να διακανονιστεί δάνειο ύψους 700.000 ευρώ του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη έχει τα αρχικά Γ.Α. σύμφωνα με το site NEWSIT.

Μάλιστα, παρουσιάστηκε σύμφωνα με πληροφορίες του site, ως υπάλληλος τράπεζας. Στις δύο καταθέσεις του στον κ. Παναγιωτόπουλο ο Παύλος Χαϊκάλης δέχθηκε πιεστικές ερωτήσεις για να αποκαλύψει το όνομα του ανθρώπου που επιχείρησε να τον δωροδοκήσει, ωστόσο ο κ. Χαϊκάλης δεν το έκανε.

Ο εισαγγελέας που παρέλαβε το υλικό που παρέδωσε ο κ. Χαϊκάλης (γίνεται λόγος για οπτικοακουστικό υλικό) το απέστειλε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για επεξεργασία καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι ευδιάκριτα πρόσωπα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Έγκληματος από το υλικό δεν μπόρεσε να διευκρινίσει με βάση το υλικό ποιο είναι το πρόσωπο που επιχειρεί σύμφωνα με την καταγγελία τον χρηματισμό. Ανάλογη ήταν και η απάντηση της κρατικής Ασφάλειας, μέχρι το πρωί της Παρασκευής τουλάχιστον.

Άλλες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο Παύλος Χαϊκάλης ανέφερε το όνομα του δράστη της απόπειρας χρηματισμού στην αστυνομία σήμερα το πρωί.

Όπως αποκαλύπτουν τα parapolitika, πρόκειται για τον Γιώργο Αποστολόπουλο.

Σχετικά άρθρα