Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαμός στη “Μουρμούρα” – Η Μπέτυ Μαγγίρα σε ρόλο στρίπερ

Χαμός στη “Μουρμούρα” – Η Μπέτυ Μαγγίρα σε ρόλο στρίπερ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ALPHA, Άγγελος Χασάπογλου, Αντώνης Αγγελόπουλος, Αντώνης Αντωνίου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Διονύσης Φερεντίνος, Έλενα Σολωμού, Ελένη Κοκκίδου, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα, Μπέτυ Μαγγίρα, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Πάνος Βλάχος, Τηλεόραση, Φωτογραφίες,

Τι θα γίνει στη σειρά “Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα” και στο επεισόδιο της Τρίτης 16 Δεκεμβρίου, στις 21:00; Η Μπέτυ Μαγγίρα ποιο ζευγάρι θα αναστατώσει;

Μία πανέμορφη αστυνομικός συλλαμβάνει τον Ηλία για κάτι που δεν έκανε. Σύντομα όμως, ο Ηλίας ανακαλύπτει έκπληκτος πως δεν πρόκειται για αστυνομικό μα για stripper που ήρθε σε λάθος διεύθυνση. Σίγουρος πως η Μαρίνα δεν πρόκειται να πιστέψει πως όλα είναι μια τρελή παρεξήγηση, ο Ηλίας στήνει ένα ακόμα πιο τρελό παραμύθι.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

mourmoura1

mourmoura2

mourmoura3

mourmoura4

mourmoura5

mourmoura6

mourmoura7

Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Μπέτυ Μαγγίρα, Δάφνη Λαμπρόγιαννη

Στα άλλα ζευγάρια…

Κάποια νυχτερινά τηλεφωνήματα με απόκρυψη εξάπτουν την περιέργεια της Βούλας και μεγαλώνουν την ανησυχία του Μηνά σχετικά με το τι τον περιμένει αν η περιέργεια αυξάνεται με τα χρόνια που περνάνε… Από την άλλη, η Βούλα εκμεταλλεύεται την απροσεξία του, για να του εκμαιεύσει δολίως τη συγκατάθεση του για το επόμενο ταξίδι τους στην Τουρκία…

Η Βάσω κάνει παράπονα στον Χάρη πως δεν επικοινωνούν και χωρίς επικοινωνία, δεν προχωράει η σχέση. Ο Χάρης βαριέται τις κουβέντες για την σχέση κι η Βάσω αποφασίζει να του κόψει το σεξ για δυο βδομάδες για να τον αναγκάσει να μιλήσουν.

Να σημειώσουμε ότι, η τηλεοπτική παραγωγή του Alpha «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» συνεχίζει για δεύτερη σεζόν την επιτυχημένη της πορεία σημειώνοντας ιδιαίτερα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Το σενάριο υπογράφουν οι Έλενα Σολωμού, Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Παναγιώτης Χριστόπουλος και Άγγελος Χασάπογλου και τη σειρά σκηνοθετούν οι Αντώνης Αγγελόπουλος και Διονύσης Φερεντίνος.
Μουρμουρίζουν οι Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος.

logo_min_arhizeis_ti_moyrmoyra_1

Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη στις 21:00
Οι περιπέτειες του να ζεις κάθε μέρα με το ταίρι σου!

Σχετικά άρθρα