Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Κατερίνα Κανούργιου “κλαίει” που δεν είναι φίλες με τη Μαρία Ηλιάκη

Η Κατερίνα Κανούργιου “κλαίει” που δεν είναι φίλες με τη Μαρία Ηλιάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κατερίνα Καινούργιου, Μαρία Ηλιάκη,

Μετά από καιρό σιωπής και από μεγάλη αγωνία που την είχε πρωτίστως η κοινωνία μας, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε τι “παίζει” με εκείνη και τη Μαρία Ηλιάκη.

Οι δύο ξανθιές άλλοτε φίλες σήμερα δεν αλλάζουν όχι ούτε καλημέρα, ούτε κουβέντα, ούτε ματιά, είναι σαν δύο ξένες, σαν να μην υπήρξαν ποτέ στην ίδια εκπομπή.

Η συγκλονιστική ομολογία της Κατερίνας Καινούργιου έγινε στο περιοδικό Celebrity, που από lifestyle προφανώς το έχει ρίξει στο κουτσομπολιό λόγω κρίσης…

«Με τη Μαρία, δεν μιλάμε πια. Θα σου πω την αλήθεια: μερικές φορές μου λείπει πάρα πολύ σαν φίλη. Κάποιες καταστάσεις και κάποιες συγκυρίες μας οδήγησαν έως εκεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν την αγαπάω, ότι δεν τη σέβομαι κι ότι δεν την ευγνωμονώ για πολλά πράγματα. Κάποια στιγμή, στο μέλλον, πιστεύω ότι θα ξαναμιλήσουμε. Με τη Μαρία, είχαμε δημιουργήσει ένα άψογο δίδυμο γυναικών τηλεοπτικά, που δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το ξαναπετύχω – όλη αυτή τη χημεία, όλο αυτό που «έβγαινε»… Είναι ένας άνθρωπος που αγάπησα πολύ και που αγαπώ ακόμα. Θέλω να είναι καλά, δεν θεωρώ ότι είναι «απέναντί μου», γιατί δεν την έχω δει ποτέ ανταγωνιστικά και δεν θα το κάνω και στην παρούσα φάση».

Τόση αγάπη, τόση χημεία και να μην μιλάνε τα κορίτσια μεταξύ τους; Κρίμα… Κάποιος να τους τα φτιάξει ξανά…

Σχετικά άρθρα