Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πορτοσάλτε την… «έπεσε» τηλεφωνικά στην Καινούργιου – Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια

Ο  Πορτοσάλτε την… «έπεσε» τηλεφωνικά στην Καινούργιου – Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ALPHA, Ανδρέας Μικρούτσικος, Άρης Πορτοσάλτε, Εκτροχιασμός Τρένου, Κατερίνα Καινούργιου, ΣΚΑΪ, Τέμπη, Τηλεόραση, Τρένο,

Τηλεφωνική… επίπληξη από τον Άρη Πορτοσάλτε δέχτηκε η Κατερίνα Κουρνούργιου, όπως η ίδια αποκάλυψε χωρίς να τον κατονομάζει αλλά να τον «περιγράφει» ως τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών.

«Δέχθηκα τηλεφωνικα…επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδια των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή.

»Με έντονο ύφος μου..συνέστησε “να μην ασχολούμαι εγώ με αυτα”…», έγραψε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσω instagram δημοσιοποίησε το τηλεφώνημα του δέχτηκε «φωτογραφίζοντας» τον Πορτοσάλτε, αλλά με περισσότερα στοιχεία:

«Δέχτηκα τηλεφωνικά επίπληξη από τον δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδία των Τεμπών, για την κριτική που του ασκήθηκε από την εκπομπή.

»Με έντονο ύφος μου συνέστησε να μην ασχολούμαι εγώ με αυτά, ενώ μίλησε με αγένεια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο λέγοντας ότι “η ζωή δεν του τα έφερε όπως ήθελε”.

»Άρα αυτός ο κύριος επέπληξε τηλεφωνικά μόνο εμένα ή επικοινώνησε και με άλλους συναδέλφους;».

Υπενθυμίζεται ότι οι θέσεις του Άρη Πορτοσάλτε επικρίθηκαν έντονα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», και κυρίως από τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Σχετικά άρθρα