Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πετάει, πετάει ο Λιάγκας; Μπορεί και να…

Πετάει, πετάει ο Λιάγκας; Μπορεί και να…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΝΤ1, Γιώργος Λιάγκας, Τηλεόραση, Φαίη Σκορδά, Φωτογραφίες,

Έχουν κέφια στον ΑΝΤ1 για αυτό και πήραν όλη την ομάδα του Πρωινού, τους πήγαν σε ένα αεροδρόμιο, τους έντυσαν πιλότους και έκαναν το γύρισμα του τρέιλερ της εκπομπής που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στις 10.00.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του καναλιού, “υπάρχει μία ομάδα… που πετάει! Και δεν είναι άλλη από την ομάδα του Πρωινού που με πιλότους τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά απογειώνουν τη διάθεσή μας και ανεβάζουν το κέφι μας στα ύψη… κάθε μέρα!

Το Πρωινό που επιστρέφει ακόμη πιο δυναμικά στις 29 Σεπτεμβρίου, ως η Νο1 επιλογή του τηλεοπτικού κοινού, γύρισε το φετινό του trailer και είναι πιο «μάχιμο» από ποτέ!

Γιατί; Γιατί στο εντυπωσιακό γύρισμα που πραγματοποιήθηκε σε εγκαταστάσεις αεροδρομίου και σε πραγματικό διάδρομο απογείωσης, τα μέλη του Πρωινού, σαν άλλοι αεροπόροι, ετοιμάζονται να πετάξουν με κέφι αλλά και τα απαραίτητα «γαλόνια»!

Τι κρύβει ο «ιπτάμενος» Γιώργος Λιάγκας μέσα στο μπουφάν του; Πώς θα αντιδράσει η αεροπόρος Φαίη; Η απάντηση… στην οθόνη σας!”, καταλήγει το γραφείο Τύπου του ΑΝΤ1.

Δείτε τις φωτογραφίες από το γύρισμα:

proino-1

proino-3

proino-4

proino-5

proino-6

Σχετικά άρθρα