Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαστοράκης: Τα ξοφλημένα επαγγελματικά γουρούνια τα αφήνουμε στη δικαιοσύνη

Μαστοράκης: Τα ξοφλημένα επαγγελματικά γουρούνια τα αφήνουμε στη δικαιοσύνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καθαρίστριες Υπουργείου Οικονομικών, Νίκος Μαστοράκης, Ντέπυ Γκολεμά, Χάρις Αλεξίου,

“Παθητική στάση vs Αξιοπρέπεια” τιτλοφορεί το ανάρτησή του στο facebook  ο Νίκος Μαστοράκης με την οποία απαντά στα αρνητικά σχόλια στο πρόσωπό του, με αφορμή όσα έγραψε για τη συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου για την υποστήριξη του αγώνα  που κάνουν οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.

“Το Facebook και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν εξαιρούνται από το νόμο και έτσι, αντί να κάνουμε πάλη στη λάσπη όπου κυλιούνται ήδη ορισμένα ξοφλημένα επαγγελματικά γουρούνια (και γουρούνες) είναι προτιμότερο να αφήνουμε τη δικαιοσύνη να αποφασίζει και να τιμωρεί” σημειώνει στην ανάρτησή του ο Νίκος Μαστοράκης.

Ο Νίκος Μαστοράκης σε άλλο σημείο της ανάρτησής του  σημειώνει ότι ” επειδή κάθε φορά που έχω γνώμη κι αυτή ενοχλεί συγκεκριμένους κομματικούς κονδυλοφόρους, ανασύρεται η 40ετης λάσπη του “χουντικού,” και επειδή οι κατευθυνόμενες “αντιδράσεις” αφορούσαν τα σχόλια μου (δηκτικά μεν, κόσμια δε) για τη Χαρούλα Αλεξίου, αν έπαιζα φάουλ, θα μπορούσα (με οπτικές αποδείξεις) να ισχυριστώ πως η “προστατευόμενη” αυτόκλητων υπερασπιστών Χαρούλα ήταν τόσο χουντική όσο υποτίθεται ότι ήμουν εγώ επειδή μαζί συμπράτταμε (ο καθένας για τον δικό του λόγο) σε “χουντικές” εκδηλώσεις”.

Να σημειώσουμε ότι ανάμεσα στις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα σχόλια του Νίκου Μαστοράκη ήταν και αυτό που έγραψε η Ντέπυ Γκολεμά στο facebook.

«Πιο ευγενικά δεν μπορώ να στο πω! να πας να γ@μηθείς κοπρόσκυλο του κερατά. Μύρισες αίμα και βγήκες από το τάφο σου, ξεφτίλα….» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Διαβάστε όλη την ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη:

ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ vs ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
Πήρα εκατοντάδες μηνύματα από φίλους (που δεν προσωπικά αλλά που αποδεικνύονται πιστότεροι από τους γνωστούς και κοντινούς) που με ρωτούσαν γιατί κρατάω τόσο αδιάφορη (έως παθητική) στάση, απέναντι στους λιβελλογράφους του διαδικτύου. Επειδή με πρόσφατες αήθεις, πρόστυχες και κατευθυνόμενες αναρτήσεις λάσπης, “μύρισε αίμα” στο FB και αλλαχού.

Εσείς που διαβάζετε σποραδικά τον Τοίχο μου, είσαστε σχεδόν βέβαιοι ότι αν ήθελα να κακοποιήσω οποιοδήποτε τσόλι/αποκαΐδι του δημοσιοκαφρικού επαγγέλματος λεκτικά, θα μου ήταν εύκολο και απλό.

Όμως πιστεύω πως στους καταχραστές της δήθεν ελευθερίας του λόγου, δεν πρέπει κάποιος να απαντά με τον ίδιο τρόπο. Είναι λάθος να κοιτάμε συνεχώς κάτω για σκατά, εκτός κι αν κάποτε τα πατήσουμε, όποτε κοιτάμε σαν ηλίθιοι το παπούτσι μας, πιστεύοντας ότι φταίει εκείνο.

Δεν ήταν λοιπόν “παθητική” στάση, αλλά στάση αξιοπρέπειας που εκδηλώθηκε και σήμερα το πρωί, με εντολή στον δικηγόρο μου Νίκο Αγαπηνού να καταθέσει μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση, ασφαλιστικά μέτρα και αστική αγωγή, κατά παντός (συγκεκριμένου και συγκεχυμένου) υπευθύνου (ανεύθυνου.)

Το Facebook και τα μέσα κοιν.δικτ. δεν εξαιρούνται από το νόμο και έτσι, αντί να κάνουμε πάλη στη λάσπη όπου κυλιούνται ήδη ορισμένα ξοφλημένα επαγγελματικά γουρούνια (και γουρούνες) είναι προτιμότερο να αφήνουμε τη δικαιοσύνη να αποφασίζει και να τιμωρεί.

Τέλος, επειδή κάθε φορά που έχω γνώμη κι αυτή ενοχλεί συγκεκριμένους κομματικούς κονδυλοφόρους, ανασύρεται η 40ετης λάσπη του “χουντικού,” και επειδή οι κατευθυνόμενες “αντιδράσεις” αφορούσαν τα σχόλια μου (δηκτικά μεν, κόσμια δε) για τη Χαρούλα Αλεξίου, αν έπαιζα φάουλ, θα μπορούσα (με οπτικές αποδείξεις) να ισχυριστώ πως η “προστατευόμενη” αυτόκλητων υπερασπιστών Χαρούλα ήταν τόσο χουντική όσο υποτίθεται ότι ήμουν εγώ επειδή μαζί συμπράτταμε (ο καθένας για τον δικό του λόγο) σε “χουντικές” εκδηλώσεις.

Το κακό με τους συκοφάντες είναι ότι έχουν μόνο βρόμικη ανάσα, το καλό με εμένα είναι ότι έχω σημαντικό αρχείο. Και επειδή έχω αίσθημα δικαίου, το αρχείο αυτό δεν το χρησιμοποιώ ούτε για να υπερασπιστώ εαυτόν από την κακοσμία κακάσκημων (μέσα-έξω) και άπλυτων γυναίων που πάσχουν από παραισθήσεις αρχάγγελου.

mastorakis 14

Σχετικά άρθρα