Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τον ΣΚΑΪ «διευκολύνει» ο Μαρινάκης – Η αψυχολόγητη κίνηση του εφοπλιστή-καναλάρχη

Τον ΣΚΑΪ «διευκολύνει» ο Μαρινάκης – Η αψυχολόγητη κίνηση του εφοπλιστή-καναλάρχη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για SURVIVOR Ριάλιτι Εκπομπή, Ατζούν Ιλίτζαλι, Βαγγέλης Μαρινάκης, Ριάλιτι Εκπομπή, ΣΚΑΪ, Τηλεόραση,

Πλιάτσικο στον ΣΚΑΪ ετοιμάζει ο Ευάγγελος Μαρινάκης. Στην τελική ευθεία έχει μπει το κανάλι του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, One Channel, για να κάνει και το τηλεοπτικό του «ντεμπούτο» και όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες θέλει να χτυπήσει -άγνωστο γιατί- κάποιους «λούζερ» παραγωγούς του ΣΚΑΪ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτος στη λίστα του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ο Τούρκος Ατζούν Ιλιτζαλί, μαζί με την παραγωγή του Survivor.

Ο Τούρκος παραγωγός είναι σε διαπραγματεύσεις με τον ΣΚΑΪ για τη συνέχεια της συνεργασίας τους, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, αυτές δεν πάνε και πολύ καλά…

Συγκεκριμένα ο Ατζούν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Real», δεν είναι διατεθειμένος να πέσει κάτω από τις 6 ώρες που έχει καπαρώσει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, συνεπώς ζητάει να συνεχίσει η συνεργασία με τα ίδια δεδομένα.

Από την άλλη, το κανάλι του Φαλήρου έχει αποφασίσει να κάνει στροφή στη μυθοπλασία, οπότε δεν μπορεί να διαθέσει τον ίδιο χρόνο στα ριάλιτι.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Ατζούν να είναι πρόθυμος να συζητήσει και με άλλα ιδιωτικά κανάλια…

Εδώ έρχεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Τούρκο παραγωγό από το 2016, λίγο πριν οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον ΣΚΑΪ.

Αν προκύψει κάτι τέτοιο, θα μιλάμε για αψυχολόγητη κίνηση αφού το ριάλτι του Τούρκου παραπαίει.

Σχετικά άρθρα