Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βόμβα με οκταψήφιο πρόστιμο σε μιντιάρχη

Βόμβα με οκταψήφιο πρόστιμο σε μιντιάρχη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λίστα Λαγκάρντ, Οικονομικός Εισαγγελέας,

Το κουτί της Πανδώρας για το σύστημα διαπλοκής γνωστό και ως… τρίγωνο της αμαρτίας (τραπεζίτες, μιντιάρχες και πολιτικό προσωπικό) φαίνεται πως άνοιξε ο έλεγχος του Κέντρου Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ) και τα πρόστιμα πέφτουν βροχή…

Ήδη έγινε γνωστό μέσα στην εβδομάδα το πρόστιμο 3,3 εκατ. ευρώ που καταλογίστηκε από τον προσωρικό έλεγχο του ΚΕΦΟΜΕΠ στον σύμβουλο και δεξί χέρι του Αντώνη Σαμαρά όταν αυτός βρισκόταν στο τιμόνι της χώρας, Σταύρο Παπασταύρου. Υπενθυμίζεται ότι το πρόστιμο αφορά στην υπόθεση του λογαριασμού των 5,4 εκατομμυρίων δολαρίων στην HSBC που ήρθε στο φως μέσω της λίστας Λαγκάρντ.

Την ίδια ώρα, σκοτοδίνη προκαλούν οι πληροφορίες για οκταψήφιο πρόστιμο σε γνωστό επιχειρηματία των ΜΜΕ, του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί με ουκ ολίγες υποθέσεις που εξετάζονται από τους εισαγγελείς αλλά και με το εγχώριο σύστημα διαπλοκής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ σύντομα, εντός του Γενάρη, ο εν λόγω επιχειρηματίας θα κληθεί να καταθέσει ανωμοτί ενώπιον των οικονομικών εισαγγελέων.

Σχετικά άρθρα