Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θέμης Χειμάρας: Στη «δαγκάνα» του οικονομικού εισαγγελέα για απιστία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Θέμης Χειμάρας: Στη «δαγκάνα» του οικονομικού εισαγγελέα για απιστία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θέμης Χειμάρας, Νέα Δημοκρατία, Οικονομικός Εισαγγελέας,

Η παραίτηση από το βουλευτικό του αξίωμα για να καταλαγιάσει την οργή των πολιτών μετά τις αποκαλύψεις για τις παράνομες συμβάσεις που έκανε με φορείς του δημοσίου, δεν βάζουν στον «πάγο» το σκάνδαλο καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε παρέμβαση από τον οικονομικό εισαγγελέα.

Ο Χρήστος Μπαρδάκης, μετά τις αποκαλύψεις για την εκτυπωτική εταιρεία του Θέμη Χειμάρα, που έκανε συμβάσεις ύψους 400.000 ευρώ με φορείς του δημοσίου παρά το βουλευτικό ασυμβίβαστο, σε προμήθειες από το καλοκαίρι του 2019, όταν ο ίδιος εξελέγη στο ελληνικό κοινοβούλιο με τη Νέα Δημοκρατία, παρήγγειλε διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας διενεργεί έρευνα σε βάρος του Θέμη Χειμάρα, που ελέγχεται για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος, όπως είναι η ηθική αυτουργία σε απιστία και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Στο στόχαστρο της εισαγγελικής έρευνας έχουν μπει και εκπρόσωποι Δήμων που ελέγχονται για απιστία όσον αφορά στις συμβάσεις που έκαναν με την την εταιρία του βουλευτή της ΝΔ επί τριετία.

Αναμένονται άρσεις τραπεζικού απορρήτου για όλους τους εμπλεκομένους με προεξέχοντα το γαλάζιο στέλεχος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν διέγραψε από τη ΝΔ τον Θέμη Χειμάρα ενώ είναι ανοικτή η πόρτα για την υποψηφιότητά του στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Σχετικά άρθρα