Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χωρίς δελτία ειδήσεων και ζωντανές εκπομπές το Mega την Παρασκευή

Χωρίς δελτία ειδήσεων και ζωντανές εκπομπές το Mega την Παρασκευή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MEGA Channel, Απεργία, Τηλεόραση,

Χωρίς δελτία και ζωντανές εκπομπές θα κυλήσει την Παρασκευή το πρόγραμμα στο Μεγάλο Κανάλι (Mega), μιας και η Ε.Τ.Ι.Τ.Α κήρυξε εικοσιτετράωρη απεργία για τους τεχνικούς.

Τα αιτήματά τους είναι τα εξής:

Απαιτούν να μην προχωρήσει ο σταθμός σε απολύσεις τεχνικών, να απέχει η εργοδοσία από κάθε πίεση προς τους εργαζομένους για την υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας που περικόπτουν τις αποδοχές, ενώ λένε όχι στην κατάρτιση ατομικών συμβάσεων που μειώνουν περαιτέρω τις αποδοχές των τεχνικών του σταθμού.

Από τη συχνότητα του καναλιού δεν βγήκε ούτε το χθεσινοβραδινό δελτίο.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ MEGA

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. κηρύσσει στάση εργασίας για σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015 από ώρα 18:00 έως ώρα 22:00 για τους τεχνικούς που απασχολούνται στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Απαιτούμε:

– Να απέχει η εργοδοσία από κάθε πίεση προς τους εργαζόμενους τεχνικούς για την υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας που περικόπτουν τις αποδοχές κάτω από το όριο της ισχύουσας Διαιτητικής Απόφασης.

– Λέμε όχι στην κατάρτιση ατομικών συμβάσεων που μειώνουν περαιτέρω τις αποδοχές των τεχνικών του σταθμού.

– Αποκρούουμε κάθε προσπάθεια αλλαγής του νομικού καθεστώτος απασχόλησης των τεχνικών που απασχολούνται με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου.

Σχετικά άρθρα