Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Forthnet: Έχουμε πληρώσει 77,5 εκατ. ευρώ για τις συχνότητες και θα συνεχίσουμε

Forthnet: Έχουμε πληρώσει 77,5 εκατ. ευρώ για τις συχνότητες και θα συνεχίσουμε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Forthnet,

Το ποσό των 77,5 εκατ. ευρώ έχει καταβάλει η εταιρεία Forthnet Media ΑΕ, μέλος του Ομίλου Forthnet, στο ελληνικό Δημόσιο από την αρχή της λειτουργίας της μέχρι σήμερα, τόσο για τη δορυφορική εκπομπή όσο και για τη χρήση των επίγειων συχνοτήτων.

Τα παραπάνω τονίζονται σε ανακοίνωση της εταιρείας Forthnet στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με αφορμή τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης για τον καταλογισμό οικονομικού ανταλλάγματος σε τηλεοπτικούς σταθμούς για τη χρήση των συχνοτήτων.

Παράλληλα, διευκρινίζεται ότι είναι αποκλειστική ευθύνη της πολιτείας να καταλογίζει τα τέλη σε κάθε υπόχρεο φορέα. Τα τέλη για τα έτη 2011, 2012 και 2013, έχουν ήδη επιβαρύνει τα οικονομικά αποτελέσματα των αντίστοιχων χρήσεων και περιλαμβάνονται στις υποχρεώσεις της εταιρείας.

«Όπως έχουμε εκπληρώσει στο ακέραιο μέχρι σήμερα, κάθε σχετική υποχρέωση προς το ελληνικό Δημόσιο, το αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε και για τα ανωτέρω ποσά σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα