Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί το 80% των γυναικών προσποιείται οργασμό;

Γιατί το 80% των γυναικών προσποιείται οργασμό;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Έρωτας, Οργασμός,

Αποκαλυπτική είναι έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Central Lancashire και στο Πανεπιστήμιο του Leeds στη Μ. Βρετανία, σχετικά με τον γυναικείο οργασμό στο σεξ.

Συγκεκριμένα, εξέτασαν τις περιπτώσεις 71 γυναικών ηλικίας 18-48 ετών, προκειμένου να προσδιορίσουν αν και κατά πόσον προσποιούνται τον οργασμό στο σεξ με τον σύντροφό τους, αλλά και με ποιον τρόπο το κάνουν και γιατί.

Όσον αφορά στο πρώτο σκέλος, οι ερευνητές βρήκαν ότι οι 8 στις 10 γυναίκες παραδέχονται πως προσποιούνται τον οργασμό όταν κάνουν σεξ με τους συντρόφους τους.

Αυτό που είναι πιο ενδιαφέρον είναι ότι όλες επιλέγουν να το κάνουν με «φωνητικές εκφράσεις» και ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι επειδή:

– Θέλουν να τονώσουν το ηθικό του συντρόφου τους: Οι ρόλοι των δύο φύλων στο σεξ είναι εν πολλοίς προκαθορισμένοι. Ο άντρας «έχει την υποχρέωση» να φέρει τη γυναίκα σε οργασμό και η ένταση αυτού του οργασμού είναι εκείνη που «βαθμολογεί» την επίδοσή του.

– Θέλουν να «επιταχύνουν» την… ιεροτελεστία: Οι συμμετέχουσες στην έρευνα παραδέχτηκαν ότι πολλές φορές, επειδή έχουν έρθει ήδη σε οργασμό ή επειδή εκείνη τη στιγμή «βαριούνται» και «δεν θέλουν να συνεχίσουν», αλλά ταυτόχρονα δεν θέλουν να πληγώσουν τον σύντροφό τους, επιλέγουν να φωνάζουν πιο δυνατά και να προσποιούνται οργασμό, επειδή αυτό φαίνεται πως κάνει και τον άνδρα να φτάνει σε οργασμό!

Πηγή: donna.gr

Σχετικά άρθρα