Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ζημιές σε κτίρια στο Πλωμάρι από τον σεισμό 5 Ρίχτερ (φωτο + βίντεο)

Ζημιές σε κτίρια στο Πλωμάρι από τον σεισμό 5 Ρίχτερ (φωτο + βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Μυτιλήνη, Πλωμάρι, Σεισμός, Φωτογραφίες,

Ζημιές προκλήθηκαν κυρίως σε παλιά βιομηχανικά κτήρια στο Πλωμάρι λόγω του σεισμού των 5 Ρίχτερ που συνέβη στις 3:45 τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα να πέσουν πέτρες και τούβλα στο δρόμο.

Το ένα είναι το κτήριο, όπως αναφέρει το plomarinews.gr, στην παραλία Eso Papas και το άλλο η μηχανή του Σίμου” που βρίσκεται λίγο πριν το πολιτιστικό κέντρο.

Επίσης έγιναν κατολισθήσεις στο δρόμο Πλωμαρίου – Μελίντας – Παλαιοχωρίου. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τον Άγιο Παντελεήμωνα κοντά στο νταμάρι, έπεσαν μεγάλες πέτρες που κλείνουν την κυκλοφορία τουλάχιστον στα αυτοκίνητα, επίσης μετά τη Μελίντα πηγαίνοντας για Παλαιοχώρι, καθώς και σε διάφορα άλλα σημεία κατά μήκος του δρόμου. Αυτές είναι οι ζημιές που έχουμε μέχρι στιγμής καταγράψει.

Οι κάτοικοι αναστατώθηκαν και πολλοί βγήκαν από τα σπίτια τους, άλλοι φώναζαν, ενώ υπήρχαν και περιπτώσεις που κάποιοι βγήκαν έντρομοι έξω με τα εσώρουχα. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους σεισμούς που έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια στην περιοχή. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

plomari1

plomari2

plomari3

plomari4

Σχετικά άρθρα