Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“ΔΙΟΓΕΝΗΣ” και “ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” πήραν το Βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη

“ΔΙΟΓΕΝΗΣ” και “ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” πήραν το Βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη, Το Χαμόγελο του Παιδιού,

Tην Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για τον απονομή μεταλλίου στους φετινούς νικητές του Βραβείου Ευρωπαίου Πολίτη, “ΔΙΟΓΕΝΗΣ” και “ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”.

Η οργάνωση “ΔΙΟΓΕΝΗΣ” υποστηρίζει την προσπάθεια των αστέγων και κοινωνικά αποκλεισμένων ανθρώπων στην ένταξή τους ή επανένταξή τους στην κοινωνία.

“Το χαμόγελο του Παιδιού” έχει στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και την αντιμετώπιση των καθημερινών τους προβλημάτων.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Δημήτρης Παπαδημούλης , Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Μέλος του θεσμού του Βραβείου Ευρωπαίου Πολίτη (Ομάδα Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς), η Ελισάβετ Βόζεμπεργκ, Μέλος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος) και ο Μίλτος Κύρκος, Μέλος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, (Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών).

Παράλληλα, την ίδια ημέρα θα λάβει χώρα στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, Βασιλίσσης Όλγας 32, στη Θεσσαλονίκη, η απονομή μεταλλίου για το Βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, για το έργο του υπέρ των ατόμων με αναπηρία όρασης.

Το Βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη που απονέμεται από το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από το 1988, αποτελεί επιβράβευση για εξαιρετικά επιτεύγματα και δραστηριότητες ή δράσεις πολιτών, ομάδων, σωματείων ή οργανώσεων που έχουν επιδείξει εξαιρετική προσήλωση στην προαγωγή μίας καλύτερης αμοιβαίας κατανόησης και στενότερης ολοκλήρωσης μεταξύ των πολιτών των χωρών μελών της ΕΕ.

Σχετικά άρθρα