Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χημικά και ένταση στο Σύνταγμα, λιποθύμησε διαδηλώτρια (εικόνες)

Χημικά και ένταση στο Σύνταγμα, λιποθύμησε διαδηλώτρια (εικόνες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαδηλωτές, Κυριάκος Μητσοτάκης, ΟΛΜΕ | Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης, Σχολικοί Φύλακες, Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Υπουργείο Οικονομικών, Φωτογραφίες,

Νέα ένταση, με απωθήσεις, σπρωξίματα και χρήση χημικών, προκλήθηκε κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων εργαζομένων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα στο κέντρο της Αθήνας.

Η αστυνομία επιχείρησε να απωθήσει εκπαιδευτικούς, σχολικούς φύλακες και καθαρίστριες που έχουν συγκεντρωθεί στο υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στο Σύνταγμα.

k3

Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων μία γυναίκα λιποθύμησε κι έπεσε στο οδόστρωμα. Όπως μας ενημερώνει ο Δρομογράφος, την παρέλαβε ασθενοφόρο.

Την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη η συνάντηση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη με τους επικεφαλής της τρόικας.

Κατά την αφιξή τους στο ΥΠΟΙΚ τόσο οι ελεγκτές όσο και ο κ. Μητσοτάκης έτυχαν «θερμής υποδοχής» από τις καθαρίστριες που τους αποδοκίμασαν έντονα και τους γιούχαραν.

k1

k2

Οι κινητοποιήσεις ξεκίνησαν νωρίς το πρωί με εντάσεις, όταν οι διαδηλωτές των ίδιων κλάδων επιχείρησαν να εισέλθουν στον προαύλιο χώρο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Άνδρες των ΜΑΤ τους απώθησαν και -σύμφωνα με μαρτυρίες- έγινε και τότε χρήση χημικών.

Η αστυνομία προχώρησε τελικά σε 17 προσαγωγές, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα οι προσαχθέντες, μεταξύ των οποίων είναι και ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θέμης Κοτσιφάκης, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σχετικά άρθρα