Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Η Δημοκρατία δεν εκδικείται”

“Η Δημοκρατία δεν εκδικείται”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκος Ρωμανός, Σπίθα,

Η Νεολαία Σπίθας εξέδωσε το ακόλουθο κείμενο στήριξης για τον Νίκο Ρωμανό με τίτλο “Η Δημοκρατία δεν εκδικείται”. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Οι μέρες περνούν και η κατάσταση της υγείας του έγκλειστου απεργού πείνας Ν. Ρωμανού ολοένα και επιδεινώνεται.

Το κράτος της υποταγής στην ξένη εξάρτηση, μετατρέπεται ξανά σε κράτος δολοφόνο και σκοτώνει τον Ρωμανό για δεύτερη φορά. Η πρώτη ήταν όταν τον ανάγκασε να δει τον φίλο του να πέφτει νεκρός από σφαίρα αυτού του ίδιου κράτους που τώρα δολοφονεί τον ίδιο. Είναι το ίδιο που πρόσφατα ενορχήστρωνε την καταδίκη του για τρομοκρατία και επειδή απέτυχε τώρα τον εκδικείται.

Γιατί ο Ρωμανός μπορούσε να δεχτεί την βράβευση του Παπούλια για την επιτυχία του στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, είναι επικίνδυνος όμως για να βγαίνει με αστυνομική συνοδεία για να σπουδάσει, διεκδικώντας αυτή την μικρή ανάσα ελευθερίας.

Με την στάση του ο Ρωμανός αφήνει έκθετο το κράτος-τρομοκράτη και βάζοντας φράγμα το σώμα του, διεκδικεί απλώς την νομιμότητα που εκείνο επικαλείται. Αντί αυτού του απαντάει με την εκτέλεση του, όπως έκανε πάντα στην ιστορία του τόπου μας σε όσους τολμούσαν να σηκώσουν κεφάλι.

Στα μάτια όλων είστε ένοχοι για ότι κι αν του συμβεί.

Νεολαία Σπίθας-Μίκης Θεοδωράκης

Σχετικά άρθρα