Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με λίγα κλικ χαρίζουμε Ευχοστολίδια και στηρίζουμε τα παιδιά από τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Με λίγα κλικ χαρίζουμε Ευχοστολίδια και στηρίζουμε τα παιδιά από τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ, Το Χαμόγελο του Παιδιού, Χριστούγεννα,

Η αλληλεγγύη και η προσφορά, που επιτάσσει το πνεύμα των Χριστουγέννων, γίνονται πράξη και εφέτος μέσα από τα Ευχοστολίδια.

Η πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ, για 10η συνεχή χρονιά, μας δίνει τη δύναμη να κάνουμε χαρούμενα χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη, εκπληρώνοντας τις ευχές τους και προσφέροντάς τους το δώρο που έχουν ονειρευτεί για τις γιορτές.

Αυτά τα Χριστούγεννα, τα Ευχοστολίδια βρίσκονται στο πλευρό των παιδιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τα παιδιά έχουν αποτυπώσει τις ευχές τους σε ζωγραφιές, τις οποίες μπορούμε να πραγματοποιήσουμε σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρισκόμαστε μέσω διαδικτύου, είτε μπαίνοντας στην εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» είτε στην ιστοσελίδα www.opapcsr.gr.

Βασικός συνεργάτης της πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια, για ακόμα μια χρονιά, παραμένουν τα Παιχνιδάδικα Μουστάκας, με κύριο στόχο να διατηρήσουν κι εφέτος τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών.

Εάν επιθυμούμε να εκπληρώσουμε μία ή και περισσότερες παιδικές ευχές, αρκεί να ακολουθήσουμε τα εξής απλά βήματα:

• Επιλέγουμε την παιδική ζωγραφιά – ευχή που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε

• Αγοράζουμε διαδικτυακά το δώρο που ανταποκρίνεται στην ευχή, μέσω του συνεργαζόμενου e-shop των καταστημάτων Μουστάκας, διαλέγοντας ένα από τα προεπιλεγμένα προϊόντα που εκπληρώνουν την ευχή που επιλέξαμε

• Στέλνουμε τη δική μας ευχή στο παιδί που θα λάβει το δώρο

Επιπλέον, μπορούμε να συμπληρώσουμε τα στοιχεία μας στα ειδικά πεδία και να λάβουμε την πραγματική ζωγραφιά του παιδιού, για να θυμόμαστε τη σημαντική μας προσφορά.

Προσφέρουμε ακόμη περισσότερο στα παιδιά

Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», την οποία μπορούμε να κατεβάσουμε δωρεάν σε κινητό τηλέφωνο ή tablet, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε ακόμη περισσότερο στα παιδιά.

Συμμετέχοντας στις διασκεδαστικές δοκιμασίες της εφαρμογής συγκεντρώνουμε πόντους, οι οποίοι θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5 που θα κατασκευαστεί στον Πολυχώρο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο Κορωπί.

10 χρόνια δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη

Η πρωτοβουλία Ευχοστολίδια άρχισε το 2014 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει συνολικά 51.951 χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών που φιλοξενούνται ή υποστηρίζονται από φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, ο ΟΠΑΠ έχει υλοποιήσει 49 έργα υποδομής και υποστήριξης στους φορείς που συμμετείχαν στα Ευχοστολίδια τα προηγούμενα χρόνια.

Σχετικά άρθρα