Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απειλητικά τηλεφωνήματα για σκάνδαλο κακοδιαχείρισης στο νεκροταφείο Πάτρας

Απειλητικά τηλεφωνήματα για σκάνδαλο κακοδιαχείρισης στο νεκροταφείο Πάτρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Δημαράς, Πάτρα,

Απειλές για τη ζωή της φέρεται να δέχεται δημοτική υπάλληλος στην Πάτρα που αποκάλυψε σκάνδαλο κακοδιαχείρισης στα δημοτικά νεκροταφεία, αναφέρει το thebest.gr.

Όπως ανακοίνωσε την περασμένη Δευτέρα ο δήμος, η έρευνα που είχε ζητήσει να γίνει και στα δύο δημοτικά κοιμητήρια έφερε στο φως νέα στοιχεία κακοδιαχείρισης σε βάθος δεκαετίας. Πιο συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν φτάσει ποτέ στα ταμεία του δήμου τα τέλη για την κατασκευή 300 τάφων στο Β΄ δημοτικό κοιμητήριο, με το ποσό να ξεπερνάει τις 50.000 ευρώ.

Μάλιστα, ανάμεσα στους τάφους για τους οποίους ουδέποτε καταβλήθηκαν τέλη, βρίσκονται και συγγενών δημοτικών υπαλλήλων. Ο δήμαρχος Γιάννης Δημαράς διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Την ίδια ώρα, η προϊσταμένη των δημοτικών κοιμητηρίων, που έχει συμβάλει τα μέγιστα στην αποκάλυψη του σκανδάλου, δέχεται απειλές για τη ζωή της σε περίπτωση που συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση. Η υπάλληλος προτίθεται να ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα, προκειμένου να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο και να εντοπιστεί το συγκεκριμένο άτομο.

Σχετικά άρθρα