Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κτήνη έριξαν οξύ στον “Πολεμιστή” (φωτογραφίες)

Κτήνη έριξαν οξύ στον “Πολεμιστή” (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σκύλος, Φιλοζωική Κομοτηνής, Φωτογραφίες,

Την βοήθεια όλων μας ζητά η Φιλοζωική της Κομοτηνής για να μπορέσει να βοηθήσει το νέο αποτρόπαιο κρούσμα εναντίον σκύλου στην Κομοτηνή.

Όπως σημειώνουν τα μέλη της Φιλοζωικής που το περιθάλπουν “SOSOS!!! Ένα από τα νέα μας ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ περιστατικά, ο Fighter! Δέχθηκε επίθεση με καυστικό οξύ και έλιωσε η σάρκα στο πόδι του (ως το κόκκαλο), γύρω απ’το λαιμό και πάνω από το αυτί!! Μα είναι δυνατόν!!!?!?!”

Τα μέλη της Φιλοζωικής τον ονόμασαν Fighter, δηλαδή Μαχητής.

“Έχουμε φρικάρει κι εμείς όσο κι εσείς με αυτά που βλέπουμε καθημερινά. Ναι καλά διαβάσατε. Ένα από το νέα μας ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ περιστατικά είναι ο Fighter. Βρέθηκε πανικόβλητος και φοβισμένος σ’ένα χωριό κοντά στην πόλη μας σε αυτήν την κατάσταση. Κοκκαλιασμένος, κουτσός με 3 πόδια ώσπου τον πλησιάσαμε από κοντά και τρομάξαμε” σημειώνουν οι φιλόζωοι.

“Του επιτέθηκε κάποιος με οξύ και του έλιωσε τη σάρκα γύρω από το λαιμό και το αυτί και του έλιωσε και το πόδι!! Πρόκειται για ένα φρικτό γεγονός, ένα έγκλημα! Είμαστε απίστευτα εξοργισμένοι γιατί ως γνωστόν κανείς δεν ξέρει τίποτα κανείς δεν άκουσε τίποτα” συμπληρώνουν.

Για αυτό τώρα τα μέλη της Φιλοζωικής Οργάνωσης Κομοτηνής ζητούν οικονομική στήριξη “ΒΟΗΘΕΙΑ παιδιά… Όσοι επιθυμείτε να μας βοηθήσετε και να βοηθήσετε τον Fighter καλέστε στο 6944620973 για πληροφορίες, ή μπορείτε να μας αποστείλετε φάρμακα που χρειάζεται ή να μας ενισχύσετε οικονομικά”.

skylos oxy

skylos oxy 2

skylos oxy 3

Σχετικά άρθρα