Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

SOS από τον «Ευαγγελισμό»: Δεν έχουμε κρεβάτια ΜΕΘ

SOS από τον «Ευαγγελισμό»: Δεν έχουμε κρεβάτια ΜΕΘ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, ΜΕΘ (Μονάδες Εντατικής Θεραπείας), Νοσοκομείο (ΓΝΑ) «Ευαγγελισμός»,

Μάχη δίνουν οι γιατροί στον «Ευαγγελισμό» καθώς δεν υπάρχουν ελεύθερα κρεβάτια ΜΕΘ.

Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Μπαλή, επικεφαλής της μονάδας COVID-19 του νοσοκομείου, υπάρχουν πέντε ασθενείς διασωληνωμένοι, οι οποίοι νοσηλεύονται σε απλή κλίνη καθώς δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στην εντατική, ενώ δεν μπορούν να μεταφερθούν σε άλλο νοσοκομείο της Αττικής, αφού όλα είναι γεμάτα.

«Μέχρι πριν μία ώρα υπήρχαν πέντε ασθενείς διασωληνωμένοι, νέοι άνθρωποι από 30 μέχρι 60 ετών, οι οποίοι δεν έχουν κλίνες να νοσηλευτούν.

»Βρίσκονται στην κλινική covid με αναπνευστήρες και πλέον οι γιατροί δίνουν άνιση μάχη» ανέφερε χαρακτηριστικά στο Mega.

Όπως είχε χαρακτηριστικά, τα πράγματα έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν, το σύστημα έχει ξεπεράσει τα όριά του, ενώ στον Ευαγγελισμό όλες οι κλίνες είναι γεμάτες.

«Οι γιατροί δίνουν άνιση μάχη. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

»Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι αν κάποιος ασθενής, από αυτούς που είναι διασωληνωμένοι, έχει μια βελτίωση αμέσως κάποιος θα πάρει τη θέση του» πρόσθεσε, περιγράφοντας την δραματική κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι υγειονομικοί.

«Η εφημερία η χθεσινή είναι από τις χειρότερες και αυτό θα συνεχίσει να υπάρχει» εξήγησε ο κ. Μπαλής, υπογραμμίζοντας ότι «τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα».

«Από τη στιγμή που θα έχουμε μείωση των περιπτώσεων κορωνοϊού, θα πρέπει να περάσουν άλλες 15 μέρες για να φανεί η μείωση αυτή στις κλινικές τις απλές.

»Για την μονάδα θα πρέπει να περάσουν ακόμα περισσότερες μέρες.

»Χρειαζόμαστε δραστικά μέτρα. Θα πρέπει όλος ο υγειονομικός κόσμος να συμβάλλει και εδώ μπαίνει και ο ιδιωτικός τομέας», τόνισε.

Καταλήγοντας, έκανε έκκληση στον κόσμο να βοηθήσει και να θέσει κάποια όρια για να βοηθήσει όλους τους υπόλοιπους που είναι γύρω του.

Σχετικά άρθρα