Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Νίκος Ρωμανός παντρεύτηκε στη φυλακή

Ο Νίκος Ρωμανός παντρεύτηκε στη φυλακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βελβεντό, Νίκος Ρωμανός, Φυλακές Αυλώνα,

Γάμο μέσα στη φυλακή έκανε τον περασμένο μήνα ο 18χρονος Νίκος Ρωμανός, ο οποίος κρατείται ως υπόδικος στον Αυλώνα, κατηγορούμενος για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης και για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Όπως αναφέρει το «Βήμα», ο Νίκος Ρωμανός παντρεύτηκε την 18χρονη σύζυγό του στις 8 Αυγούστου με πολιτικό γάμο, τον οποίο τέλεσε ο δήμαρχος Αυλώνα. Η ημερομηνία ορίστηκε έπειτα από πολλές αναβολές και πιέσεις, ενώ, η τελετή πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της διεύθυνσης των φυλακών σε συγκινητικό κλίμα. Μάλιστα οι δύο οικογένειες συνέφαγαν εκτός φυλακής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η σχέση των δύο νέων είχε αρχίσει έξω από τη φυλακή και προτού ο Νίκος Ρωμανός συλληφθεί και προφυλακιστεί για την ληστεία στο Βελβεντό, ενώ τους προηγούμενους μήνες η σημερινή σύζυγός του τον επισκεπτόταν στον Αυλώνα τα σαββατοκύριακα.

Ο Νίκος Ρωμανός εκτός από τον γάμο του κατάφερε να περάσει με επιτυχία στο ΤΕΙ Αθήνας, στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τμήμα Υγείας).

Ο Ρωμανός έχει ζητήσει την κράτησή του στον Κορυδαλλό, καθώς αναφέρει ότι επιθυμεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα και γι’ αυτό αιτείται χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας.

Σχετικά άρθρα