Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κορωνοϊός: Αυτά τα καταστήματα θα ανοίξει πρώτα η κυβέρνηση

Κορωνοϊός: Αυτά τα καταστήματα θα ανοίξει πρώτα η κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Χριστούγεννα, Χριστουγεννιάτικες Αγορές,

Ανοίγουν από την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τα καταστήματα λιανικού εμπορίου που πωλούν χριστουγεννιάτικά και εποχικά είδη.

Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα ίσως και πριν την Παρασκευή που εκτιμάται ότι η κυβέρνηση θα ανακοινώσει την παράταση του lockdown για μια ακόμη εβδομάδα, έως τις 14 Δεκεμβρίου, αλλά και τα πρώτα καταστήματα που θα ανοίξουν.

Μάλιστα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί στον ελληνικό λαό με τηλεοπτικό του μήνυμα και θα παρουσιάσει τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τα εποχικά καταστήματα στα καταστήματα που θα ανοίξουν από την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου είναι και τα κομμωτήρια, τα οποία φυσικά θα λειτουργήσουν με αυστηρούς κανόνες οι οποίοι θα διασφαλίζουν πλήρως την ασφάλεια των πελατών αλλά και των εργαζομένων.

Πάντως στο Μαξίμου αναμένουν τις τελικές εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα της πορείας προς τα Χριστούγεννα, καθώς οι τοποθετήσεις των ειδικών θα κατευθύνουν τις κυβερνητικές αποφάσεις.

Σχετικά άρθρα