Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτός είναι ο σερβιτόρος που βρήκε και παρέδωσε 2500 ευρώ

Αυτός είναι ο σερβιτόρος που βρήκε και παρέδωσε 2500 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κεφαλονιά, Μιχάλης Δόριζας, Σερβιτόρος,

Ο Μιχάλης Δόριζας είναι ο νεαρός σερβιτόρος του BASS στην Κεφαλονιά, με καταγωγή από την Ιθάκη, αλλά ζει στην Κεφαλονιά με την οικογένειά του πάνω από 17 χρόνια.

Όπως γράφει το τοπικό kefaloniapress, τη Δευτέρα 11 Αυγούστου μεταξύ 11.30 π.μ. και 12.00 μ.μ. βρήκε κάτω από κάθισμα στην καφετέρια φάκελο με το ποσό των 2500 ευρώ.

Χωρίς δεύτερη σκέψη παρέδωσε αμέσως τον φάκελο στον ιδιοκτήτη της καφετέριας και μαζί άρχισαν να αναζητούν τον άνθρωπο που τον έχασε, από τους πελάτες που είχαν καθίσει στο συγκεκριμένο σημείο του μαγαζιού.

Τελικά ο ιδιοκτήτης του φακέλου βρέθηκε και πανευτυχής τον παρέλαβε με τα χρήματα του.

Ο άνθρωπος αυτός θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, ωστόσο, θέλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί δημόσια τόσο τον Μιχάλη όσο και τον ιδιοκτήτη του BASS για το ήθος τους και είναι αυτός που έδωσε στο Kefalonia press την είδηση, η οποία έκανε το γύρο όλης της Ελλάδας.

Ο Μιχάλης Δόριζας είναι ολόκληρος ένα χαμόγελο, πάντα πρόθυμος και αγαπητός σε όλους τους πελάτες της γνωστής καφετέριας του Αργοστολίου. Ηρθε στην Κεφαλονιά ως φοιτητής των ΤΕΙ , παρέμεινε μετά την αποφοίτησή του καθώς εν τω μεταξυ ήρθαν και οι γονείς του.

Όταν τον ρώτησε το τοπικό σάιτ, τι σκέφτηκες Μιχάλη όταν βρήκες τον φάκελο; Δίστασες να τον παραδώσεις; εκείνος απάντησε: «Ούτε δευτερόλεπτο. Σήμερα όποιος κυκλοφορεί με χρήματα θα είναι για να καλύψει μια μεγάλη του ανάγκη. Τα χρήματα αμέσως έπρεπε να επιστραφούν στον δικαιούχο”.

dorizas

Σχετικά άρθρα