Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καθαρίστριες: Φουλ της… αναλγησίας από την κυβέρνηση

Καθαρίστριες: Φουλ της… αναλγησίας από την κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καθαρίστριες Υπουργείου Οικονομικών,

«Ήταν τέτοια η βιασύνη τους να δώσουν την καθαριότητα σε ιδιώτες, που παρέβλεψαν τα δικαιολογητικά» λέει η Δήμητρα Μανώλη στην Αυγή που βρίσκεται ανάμεσα στις 58 καθαρίστριες  του υπουργείου Οικονομικών που δικαιώθηκαν αφού ένα χρόνο μετά το υπουργείο Οικονομικών παραδέχθηκε ένα από τα πολλά λάθη του στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Ποιο ήταν αυτό;

Με απόφαση που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, το υπουργείο Οικονομικών παραδέχεται ουσιαστικά πως δεν εξαίρεσε από τους πίνακες της διαθεσιμότητας 58 καθαρίστριες, παρ’ ότι αυτές πληρούσαν τα απαραίτητα κριτήρια ώστε να μην απομακρυνθούν από τις θέσεις τους.

“Από την πρώτη στιγμή κατέθεσα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αποδείκνυαν πως ο σύζυγός μου έχει βεβαιωμένη αναπηρία 80% και έπρεπε να εξαιρεθώ» εξηγεί η καθαρίστρια που περίμενε σχεδόν 11 μήνες για να δικαιωθεί. Στο σύνολό τους οι 58 καθαρίστριες που με βάση την απόφαση του υπουργείου θα επιστρέψουν στην εργασία τους είναι γυναίκες με πιστοποιημένη αναπηρία είτε των ίδιων είτε των συζύγων τους.

«Ανάμεσα στις 58 που πέταξαν στο δρόμο υπάρχει ακόμα και καρκινοπαθής συναδέλφισσα» λέει η Δήμητρα Μανώλη και υποστηρίζει πως παρανόμως οι 58 αυτές καθαρίστριες βγήκαν σε διαθεσιμότητα ώστε το υπουργείο να εξυπηρετήσει ιδιωτικά συμφέροντα.

Για την ιστορία οι 58 καθαρίστριες θα πάνε για κλητήρες αφού καταργήθηκαν οι οργανικές τους θέσεις.

Σχετικά άρθρα