Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Έφοδος» στο ΥΠΟΙΚ από εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση – Αναμένεται συνάντηση με Πιτσιόρλα

«Έφοδος» στο ΥΠΟΙΚ από εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση – Αναμένεται συνάντηση με Πιτσιόρλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απεργία, ΠΟΕ-ΟΤΑ, Στέργιος Πιτσιόρλας, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Υπουργείο Οικονομικών,

Στον τέταρτο όροφο στο υπουργείο Οικονομικών (ΥΠΟΙΚ) στην Καραγιώργη Σερβίας ανέβηκαν εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ζητώντας να έχουν συνάντηση με εκπρόσωπο του υπουργείου.

Σήμερα Πέμπτη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης πραγματοποιεί εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας για θέματα που απασχολούν τον κλάδο, με αιχμή την καταβολή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο υφυπουργός Βιομηχανίας Στέργιος Πιτσιόρλας θα συναντηθεί σε λίγο με μέλη της συνδικαλιστικής οργάνωσης των υπαλλήλων στους ΟΤΑ, οι οποίοι έχουν κάνει κατάληψη στο υπουργικό του γραφείο επί της οδού Καραγιώργη Σερβίας στην Αθήνα.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ αναφέρει ότι «κύριο ζήτημα για τον κλάδο αποτελεί η εξέλιξη που ουσιαστικά θα αφήσει χωρίς καταβολή του επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας για τον μήνα Μάρτιο χιλιάδες εργαζόμενους στην καθαριότητα και τα τεχνικά συνεργεία των Δήμων».

Ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας θα τους ακούσει και θα μεταφέρει τα αιτήματά τους στο υπουργείο Οικονομικών.

Σχετικά άρθρα