Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πανεπιστημιακοί έκαναν… «έξωση» στον Ρουβίκωνα από την Φιλοσοφική

Πανεπιστημιακοί έκαναν… «έξωση» στον Ρουβίκωνα από την Φιλοσοφική
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναρχικοί, Αντιεξουσιαστές, Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανεπιστήμια, Πανεπιστημιακοί Καθηγητές, Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών,

Η πανεπιστημιακή κοινότητα προασπίζεται την ακαδημαϊκή ελευθερία, την αξιοπρέπειά της και την απρόσκοπτη λειτουργία της, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής αναφερόμενη στον χώρο 516 όπου είχε εγκατασταθεί ο Ρουβίκωνας, επισημαίνοντας ότι ο χώρος πλέον βρίσκεται στη διάθεση του Πανεπιστημίου.

Μάλιστα οι πανεπιστημιακοί σήμερα το πρωί Τετάρτης σχημάτισαν αλυσίδα στη Σχολή στην προσπάθεια να εμποδίσουν τα μέλη της οργάνωσης να εισέλθουν στο χώρο.

Η Κοσμητεία της σχολής δημοσιοποίησε και σχετικές φωτογραφίες.

Τον χώρο 516 είχε καταλάβει την περασμένη Τετάρτη ο Ρουβίκωνας προχωρώντας σε σχετική ανακοίνωση μέσω Facebook.

Τότε, η αναρχική ομάδα είχε ανακοινώσει ότι θα ήταν διαθέσιμη στο εν λόγω «γραφείο» κάθε Τετάρτη από τις 10 μέχρι τη 1 μετά το μεσημέρι.

«Η πανεπιστημιακή κοινότητα προασπίζεται την ακαδημαϊκή ελευθερία, την αξιοπρέπειά της και την απρόσκοπτη λειτουργία της» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Αθηνών που καταλήγει με τη φράση «ο χώρος βρίσκεται στη διάθεση της Φιλοσοφικής Σχολής».

Σχετικά άρθρα