Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Την επόμενη ημέρα των κινητοποιήσεων εξετάζει η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ

Την επόμενη ημέρα των κινητοποιήσεων εξετάζει η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποκρατικοποίηση ΔΕΗ, ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος,

Τους τρόπους με τους οποίους θα συνεχιστεί ο αγώνας κατά της αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ εξετάζει μετά την επιστράτευση και την παράδοση των φύλλων πορείας η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Εντός της ημέρας αναμένεται να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τις κινήσεις της μετά την επίδοση των φύλλων πορείας στους απεργούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη επιταχθεί εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση προχώρησε το πρωί του Σαββάτου στην… πεπατημένη της πολιτικής επιστράτευσης των εργαζομένων της ΔΕΗ και σε επίταξη των υπηρεσιών τους, καθώς δεν συμμορφώθηκαν με την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών που έκρινε την απεργία παράνομη και καταχρηστική.

Η Εκτελεστική Επιτροπή που συνεδρίασε χθες δεν υιοθέτησε ακραίες εισηγήσεις, να σκίσουν οι εργαζόμενοι τα φύλλα πορείας, η επίδοση των οποίων αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα.

Ωστόσο, ο Νίκος Φωτόπουλος, πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, εκ των εισηγητών της σχετικής πρότασης, δήλωσε δημόσια ότι θα σκίσει το δικό του φύλλο, προκαλώντας τον Πρωθυπουργό να τον απολύσει.

Σχετικά άρθρα