Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έρευνα για τον «Ρουβίκωνα» διέταξε εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Έρευνα για τον «Ρουβίκωνα» διέταξε εισαγγελέας του Αρείου Πάγου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναρχία, Αντιεξουσιαστές, Άρειος Πάγος, Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλίας Ζαγοραίος, Ισπανική Πρεσβεία, Νοσοκομειακοί Γιατροί, Νοσοκομείο (ΓΝΑ) «Ευαγγελισμός», Ξένη Δημητρίου,

Παρέμβαση για την δράση του «Ρουβίκωνα» τόσο στην πρεσβεία της Ισπανίας, στην Εφορία Ψυχικού, στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών όσο και για το περιστατικό εισβολής στο γραφείο χειρουργού στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» πραγματοποίησε σήμερα η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.

Ειδικότερα, η κ. Δημητρίου διέταξε τη συνένωση και την έρευνα όλων των δικογραφιών που αφορούν «επισκέψεις» μελών του Ρουβίκωνα, με αφορμή τη δημοσιοποίηση του βίντεο με την εισβολή μελών της οργάνωσης στον «Ευαγγελισμό» και τις απειλές τις οποίες εκτόξευσαν σε χειρουργό, ότι θα του κόψουν το χέρι αν μάθουν ότι δέχτηκε «φακελάκι».

Ακόμη, η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός, έδωσε παραγγελία στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίο, να διενεργήσει διπλή έρευνα για το περιστατικό στο νοσοκομείο.

Πρώτον, για τις απειλές που δέχτηκε ο γιατρός και δεύτερον, να βγουν αντίγραφα της δικογραφίας και να ελεγχθεί αν όντως ο συγκεκριμένος γιατρός απαιτεί «φακελάκι» από τους ασθενείς.

Σχετικά άρθρα