Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χρυσοχοΐδης (Δεκέμβριος 2013): “Δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για αύξηση των διοδίων”

Χρυσοχοΐδης (Δεκέμβριος 2013): “Δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για αύξηση των διοδίων”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Διόδια, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης,

“Δεν υπάρχει καμμία πρόβλεψη για αύξηση των διοδίων“! Τόσο καθαρά το είχε δηλώσει από το βήμα της Βουλής ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ηδη από τα ξημερώματα της Πέμπτης οι οδηγοί πληρώνουν τις αυξήσεις στα διόδια. Πόσο; Διαβάστε τώρα την από την Ημερησία :

Οι οδηγοί ΙΧ θα πληρώνουν κατά 60% ακριβότερα διόδια στις Αφίδνες, καθώς το αντίτιμο από 2,10 ευρώ θα αυξηθεί στα 3,35 ευρώ. Σχεδόν ένα ευρώ ακριβότερα θα πληρώνουν οι οδηγοί και τα πλευρικά διόδια στο Καπανδρίτι, καθώς το αντίτιμο διαμορφώνεται στα 2,05 ευρώ από 1,20 ευρώ που είναι σήμερα.
Κατά 55 λεπτά αυξάνεται η τιμή στα πλευρικά διόδια της Μαλακάσας, στα οποία πλέον οι οδηγοί ΙΧ θα πρέπει να καταβάλλουν 1,45 ευρώ από 90 λεπτά που πληρώνουν τώρα, ενώ κατά 25 λεπτά αυξάνεται το αντίτιμο στα πλευρικά διόδια Οινοφύτων.Περίπου 50% αυξάνεται το αντίτιμο στα μετωπικά διόδια της Θήβας, καθώς οι οδηγοί ΙΧ θα πληρώνουν από την Πέμπτη 3,95 ευρώ από 2,55 ευρώ που πληρώνουν τώρα, ενώ αύξηση 55 λεπτών θα ισχύσει και στα πλευρικά διόδια της Θήβας στα οποία το αντίτιμο διαμορφώνεται στα 1,55 ευρώ από 1 ευρώ. Σχεδόν 60% είναι το ποσοστό αύξησης τόσο στα μετωπικά όσο και στα πλευρικά διόδια της Τραγάνας, με το αντίτιμο για τα πρώτα να ανεβαίνει στα 3,9 ευρώ από 2,45 ευρώ ενώ για τα πλευρικά διόδια θα φθάσει τα 3,15 ευρώ από 2 ευρώ που είναι σήμερα.

Τώρα θαυμάστε κανονικά τον υπουργό από το βίντεο που τον δείχνει στο βήμα της Βουλής τον Δεκέμβριο να λέει ότι δεν θα γίνει αύξηση.

Σχετικά άρθρα