Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι πρώτες εικόνες από το συγκλονιστικό ατύχημα του Χρ. Πανόπουλου

Οι πρώτες εικόνες από το συγκλονιστικό ατύχημα του Χρ. Πανόπουλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Skoda Ξάνθη, Φωτογραφίες, Χρήστος Πανόπουλος,

Τις πρώτες εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο Χρήστος Πανόπουλος δημοσιεύει η τοπική ιστοσελίδα thrakitoday.com.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη παρέσυρε με το όχημά του δυο πεζούς οι οποίοι κινούνταν επί του οδοστρώματος πάνω στην Εγνατία κοντά στον σταθμό διοδίων του Ιάσμου. Από τη σύγκρουση οι δυο κάτοικοι Ξάνθης και Κομοτηνής διαμελίστηκαν ενώ ελαφρά τραυματίστηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Ο κ. Χρήστος Πανόπουλος έλαβε το μεσημέρι της Παρασκευής εξιτήριο από τη Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης. Αρχικά είχε μεταφερθεί στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών με μικρές εκδορές, ενώ στη συνέχεια κρίθηκε σκόπιμη η παραμονή του στη Χειρουργική Κλινική για προληπτικούς λόγους.

Σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία αναφέρει για το συμβάν, πως “την Πέμπτη (6-2-2014) το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής (πλησίον διοδίων Ιάσμου), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα δύο ημεδαπούς, ηλικίας 30 και 46 ετών, που κινούνταν πεζή επί του οδοστρώματος, ενώ ο οδηγός του οχήματος τραυματίσθηκε ελαφρά. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης”.

Ο κ. Πανόπουλος δεν συνελήφθη, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το συμβάν. Άξιο αναφοράς το γεγονός πως σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές η περιοχή που σημειώθηκε το δυστύχημα παρουσιάζει ελλιπή φωτισμό.

Οι σωροί των δύο ανδρών, αθίγγανοι που κατοικούσαν σε οικισμό της Ξάνθης, αποδόθηκαν στους συγγενείς τους μετά τη νεκροψία – νεκροτομή.

panopoulos01

panopoulos02

Σχετικά άρθρα