Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μέχρι πότε παρατείνονται οι ρυθμίσεις οφειλών σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ

Μέχρι πότε παρατείνονται οι ρυθμίσεις οφειλών σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Ληξιπρόθεσμες Οφειλές,

Υιοθετήθηκε τελικά η πρόταση που “έπεσε” στο τραπέζι του Δ.Σ. της ΔΕΗ που συνεδρίασε την Δευτέρα  και μεταξύ άλλων αποφάσισε την παράταση της προθεσμίας για ρύθμιση των χρεών ως το τέλος του χρόνου.

Ήδη η παράταση ενός μηνός που δόθηκε και έληγε στις 31 Οκτωβρίου έδωσε την ευκαιρία σε χιλιάδες πολίτες την ευκαιρία να ρυθμίσουν τα χρέη τους.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγάλη, είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη την τελευταία ημέρα οι ουρές είναι τεράστιες από τα ξημερώματα, ενώ δεν έλειψαν και τα επεισόδια.

Έως την 31η Δεκεμβρίου

Όπως αναφέρει η Επιχείρηση σε σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη τη συνεχιζόμενη μεγάλη προσέλευση των πελατών της, για ρύθμιση των οφειλών τους, κατά το τελευταίο διάστημα, και ανταποκρινόμενο στα πολλαπλά αιτήματα φορέων, αποφάσισε την παράταση του ευνοϊκού προγράμματος των 36 δόσεων χωρίς προκαταβολή, έως την 31η Δεκεμβρίου 2016.

Την ίδια ώρα και η ΕΥΔΑΠ αποφάσισε την παράταση της ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων χρεών στην εταιρεία, επίσης έως τις 31/12/2016. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι: «Μέχρι την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016 παρατείνεται η εφαρμογή του Προγράμματος Ευνοϊκής Ρύθμισης Οφειλών της ΕΥΔΑΠ, το οποίο έληγε σήμερα 31 Οκτωβρίου, λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος και προσέλευσης του καταναλωτικού κοινού».

Σχετικά άρθρα