Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέες εικόνες βιβλικής καταστροφής από την Κεφαλονιά

Νέες εικόνες βιβλικής καταστροφής από την Κεφαλονιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Ευάγγελος Κεκάτος, Κεφαλονιά, Σεισμός, Φωτογραφίες,

Νέες εικόνες από την σεισμόπληκτη Κεφαλονιά δημοσιεύουν τοπικές ιστοσελίδες με γκρεμισμένους τοίχους και διαλυμένους τους προβλήτες του λιμανιού, αποκαλύπτοντας το μέγεθος των υλικών ζημιών στο νησί.

Όπως επιβεβαίωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Μαρκάτος ο μαντρότοιχος του νοσοκομείου στο προαύλιο έπεσε. Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος ανησυχίας στο εσωτερικό του νοσοκομείου καθώς λειτουργεί κανονικά η νέα πτέρυγα.

Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο ο αντιδήμαρχος του νησιού Ευάγγελος Κεκάτος.

Εν τω μεταξύ, ενεργοποιήθηκε το σχέδιο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ που έχει εκπονηθεί από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών.

Εντός της ημέρας αναμένεται να μεταβεί στο νησί κυβερνητικό κλιμάκιο με αεροσκάφος C-27 της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ θα αποπλεύσει ένα αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού μεταφέροντας μεταξύ άλλων και διάφορα μηχανήματα.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά τον οποίο ενημερώνει για την κινητοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων.

paliki-5

paliki-3

paliki-2

paliki-1

IMG_1479

paliki-8

paliki-7

paliki-6

Σχετικά άρθρα