Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξυφτυλισμένοι πέταξαν γουρουνοκεφαλές σε πρόσφυγες στη Βέροια (φωτο + βίντεο)

Ξυφτυλισμένοι πέταξαν γουρουνοκεφαλές σε πρόσφυγες στη Βέροια (φωτο + βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βέροια, Βίντεο, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Φωτογραφίες,

Τον πραγματικό τους εαυτό έβγαλαν ορισμένοι “πατριώτες” που κρατούσαν και ελληνικές σημαίες στη Βέροια, όταν έφτασαν έξι πούλμαν από την Ειδομένη.

Το περιστατικό έλαβε χώρα έξω από το κέντρο φιλοξενίας Αρματολού Κόκκινου, δίπλα στο χωριό Αγία Βαρβάρα.

Μόλις τα πούλμαν εμφανίσθηκαν άρχισαν να γιουχάρουν και να πετούν γουρουνοκεφαλές, προκειμένου να “μαγαρίσουν” το μέρος και να μην θέλουν να μείνουν οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η διαμαρτυρία κράτησε περίπου 15 λεπτά και στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι άνοιξαν το δρόμο και επέτρεψαν τη διέλευση του λεωφορείου, το οποίο πέρασε την πύλη του στρατοπέδου.

Κάποια στιγμή, δε, παραλίγο να δημιουργηθεί «θερμό» επεισόδιο από την παρουσία του βουλευτή Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Ουρσουζίδη, ο οποίος εμφανίστηκε στο χώρο λίγη ώρα πριν από την άφιξη των πούλμαν.

Η εμφάνισή του πυροδότησε έντονες αντιδράσεις και κάποιοι από τους διαμαρτυρόμενους, τον εντόπισαν μέσα στην κλούβα των ΜΑΤ και κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του.

Ο βουλευτής όταν ηρέμησαν λίγο τα πνεύματα βγήκε και μίλησε στον κόσμο: «Στο λόγο της τιμής μου, σας λέω ότι θα είναι μόνο Σύριοι. Θα έρθουν 200 σήμερα και άλλοι 200 μετά… Μίλησα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, ο οποίος με διαβεβαίωσε πως θα μείνουν έως ότου τακτοποιηθεί το πρόβλημά τους, καθώς κανένας από τους πρόσφυγες δεν θέλει να μείνει εδώ, όλοι έχουν συγγενείς στο εξωτερικό”.

Φυσικά, από τα επεισόδια δεν θα μπορούσε να λείπει και ένας ιερωμένος…

Σχετικά άρθρα