Ισλαμικό ΚράτοςΒόρεια Μακεδονία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η θεία του Μιχάλη Λιάπη ζει και τον “αδειάζει”

Η θεία του Μιχάλη Λιάπη ζει και τον “αδειάζει”
Διαβάστε σχετικά για Βασιλική Λιάπη, Μιχάλης Λιάπης,

Η κ. Βασιλική Λιάπη έγινε γνωστή στο πανελλήνιο όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με το σαλέ του ανιψιού της Μιχάλη Λιάπη, που βαφτίστηκε «ξενώνας» για να λάβει κοινοτική επιδότηση.

Πρώτα την εμφάνισαν ως δικαιούχο της επιδότησης με την οποία ανακαινίστηκε το περιβόητο σαλέ. Κατόπιν την εμφάνισαν να έχει πεθάνει. Όμως η 82χρονη γυναίκα ζει και βασιλεύει και αποκαλύπτει το πώς την έμπλεξαν σε αυτή την ιστορία ερήμην της, «αδειάζοντας» κανονικά τον πρώην υπουργό και ζητώντας να μείνει μακριά της.

«Με μπλέξανε σ’ αυτή την ιστορία. Δεν έβαλα ποτέ δικηγόρο, για να βγάλει κάποια ανακοίνωση» εξομολογείται η ηλικιωμένη γυναίκα στο «Έθνος της Κυριακής», αναφερόμενη στην ανακοίνωση του φερόμενου ως πληρεξούσιου δικηγόρου της που υποστήριζε πως η Βασιλική Λιάπη ήταν η μόνη δικαιούχους της κοινοτικής επιδότησης με την οποία παράτυπα ανακαινίστηκε το πολυτελές σαλέ του πρώην υπουργού στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας.

«Όλα αυτά έγιναν ερήμην μου. Όταν πέθανε ο σύζυγός μου, Δημήτρης, βρήκαν το αδύναμο σημείο μου και έβαλαν εμένα, γιατί δεν έχω παιδιά. Είμαι μόνη μου. Ο αδελφός μου με φροντίζει και μία γυναίκα που έχω στο σπίτι. Άσε αυτούς να τα ξεμπλέξουν, φωνάζει συνεχώς ο αδελφός μου», προσθέτει η κ. Λιαπη.

«Δεν ανακατεύομαι. Τον Μιχάλη τον αγαπώ, είναι καλό παιδί, αλλά έχει κάνει λάθη. Έκανε λάθος με τις πινακίδες του αυτοκινήτου. Προσωπικά δεν του έχω ζητήσει ποτέ κάτι. Ούτε διορισμό, τίποτα. Μια φορά τον ρώτησα αν μπορούσε να βοηθήσει έναν ανιψιό που έχει τέσσερα παιδιά και ο Μιχάλης μου απάντησε αρνητικά.
Η μάνα του Μιχάλη, η αδελφή του Καραμανλή, έμεινε 17 χρόνια στο κρεβάτι. Προσέφερε πολλά αυτή η γυναίκα στο χωριό. Το τι έδωσε δεν λέγεται…Έφτιαξε δρόμους, εκκλησίες, οικοκυρικές σχολές. Όλο έτρεχε, έτρεχε..», αναφέρει συγκινημένη η θεία του πρώην υπουργού.

Έχει μιλήσει με τον Μιχάλη Λιάπη, τον ανιψιό της, από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο; «Όχι, δεν έχω μιλήσει μαζί του. Ούτε με τον Μιχάλη ούτε με τον αδελφό του τον Μάρκο. Ούτε και αυτοί μου τηλεφώνησαν. Μακριά, μακριά, μακριά από μένα».

Σχετικά άρθρα